mccormick t 110


Beta Power motoru google'dan araştırdım fakat başka şeyler çıktı hep.
bir türlü bulamadım.
üreticisi kim, patent kime ait, başka hangi traktörlerde kullanılıyor bir bilgim yok...
 
Karaevli fuarında 100 lük olanını inceleme şansımız oldu. Traktör almaya yanaşmayan babam bile sor bakalım kaça bırakacaklar dedi. Normalde belli etmez duygularını o bile beğenmiş belli dedim.140 145verilmez şahsi fikrim. O paraya çıkarsam massey alırım 20 30 daha verip 😀.
 
Motor Perkins 1104D-44T Delphi mekanik enjeksiyon.Tork:416 n.m Güç:102 hp,76 kw
Transmisyon 1:24ileri*12geri 330 mm bronz tek balata kuru kavrama debriyaj
Transmisyon 2:36ileri*12geri ıslak kavrama
İtalyan kovanlar cer li 540-1000 devir kuyruk mili,540-750 devir olanıda var.
Motor ağırlığı:3800kg(kabinli)+ek ağırlıklar
Hidrolik:4350 kg H.pompa:52 lt/dk Ses:73 desibel
Havalı koltuk 4*4 tam kitleme düğmeli,Lift-omatic düğmeli.
Şanzıman ve kuyruk mili seçenekleri var.
 

McCormick ve Landini firmaları ortak üretim yapıyor. T-Max ve 5H serileri aynı. Ama iki markayı farklı distribütör firmalar ithal ediyor. McCormick'i Enka getiriyor. Traktörü birkaç kere inceledim benim de çok hoşuma gitti. Ama pazarlama konusunda bariz beceriksiz ithalatçı firmalar. Bölgede servis varsa tercih edilebilir.
 

Benzer Konular


Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt