Mccormick kullanıcıları memnuniyet arıza ve şikayetler
Landiniyle aynı fabrikada üretiliyor 4 silindirli perkins motor mevcut italyan malı mccormick kullanıpta memnun kalmayan yada satip başka markaya geçen yoktur.Mccormick kullanıcıları memnuniyet arıza ve şikayetler
Mccormick tmax 110kullanicisi olarak memnunuz tabiki daha iyisi daha ustunu mevcuttur ancak bu paraya bu kadar kalite yeterli ufak tefek her traktorde olan sorunlar mevcuttur rekoru sikmayi unuturlar falan ama cekis yonunden is yapis ve maliyeti kalitesi yeterli traktorMccormick kullanıcıları memnuniyet arıza ve şikayetler
Ben yeni aldım biraz hakkında bilgi verirmisinizMccormick tmax 110kullanicisi olarak memnunuz tabiki daha iyisi daha ustunu mevcuttur ancak bu paraya bu kadar kalite yeterli ufak tefek her traktorde olan sorunlar mevcuttur rekoru sikmayi unuturlar falan ama cekis yonunden is yapis ve maliyeti kalitesi yeterli traktor
Ustadim uzun zamandir girmiyordum merak ettigin herseyi sorabilirsin ister ozelden istersen burdanBen yeni aldım biraz hakkında bilgi verirmisiniz