megan 1 satıp sıfır flunce aldık arkadaşlar beyaz inci :)

Ynt: megan 1 satıp sıfır flunce aldık arkadaşlar beyaz inci :)

Hamza abi Allah kaza bela vermesin. Beğenmişsin almışsın gönlünce güle güle kullan. Sitemiz içerik olarak çifçilik ve hayvancılıkla ilgili olabilir ama üyelerimizin sevincini, hoşluklarını bizlerle paylaşması gibi güzel birşeyde olamaz. Ki bu bizler için bir övünç kaynağıdır. O sıcaklığı burda bulmuşki paylaşıyor. :)

doganbey1 link=topic=49527.msg488740#msg488740 date=1323783788' Alıntı:
Hamza abi Allah kaza bela vermesin. Beğenmişsin almışsın gönlünce güle güle kullan. Sitemiz içerik olarak çifçilik ve hayvancılıkla ilgili olabilir ama üyelerimizin sevincini, hoşluklarını bizlerle paylaşması gibi güzel birşeyde olamaz. Ki bu bizler için bir övünç kaynağıdır. O sıcaklığı burda bulmuşki paylaşıyor. :)
Sağolasın doğancan Allah razı olsun rabbim daha iyilerini sana versin inşallah tabii yanında bide kubota versin :)

hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. biz dizel araba hiç almayız sizde ne bu dizel sevdası anlamadım :S
brc marka tüp iyidir :) bizim doğan sl de vardı .
konu muhabbet geyik yerinde çifçilikle ilgili bile olsa muhabbet geyik bölümü açılmışsa koyulablr :)

nh_fıat link=topic=49527.msg488746#msg488746 date=1323784214' Alıntı:
hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. biz dizel araba hiç almayız sizde ne bu dizel sevdası anlamadım :S
brc marka tüp iyidir :) bizim doğan sl de vardı .
konu muhabbet geyik yerinde çifçilikle ilgili bile olsa muhabbet geyik bölümü açılmışsa koyulablr :)
Sağolasın kardeşim allah razı olsun, bizde dizel araba düşünmedik biraz motor açılana kadar benzinde bineriz sonrada brc taktırırız serviste takıyolarmış garantiside bozulmuyormuş öle yapcaz gibi görünyooo

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İç döşeme rengi biraz çiftçi adama uymaz gibi. Ama pis kıyafetle binmem derseniz uyar...:D

alipasalierkan link=topic=49527.msg488813#msg488813 date=1323790047' Alıntı:
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İç döşeme rengi biraz çiftçi adama uymaz gibi. Ama pis kıyafetle binmem derseniz uyar...:D
sağolasın kardeşim Allah razı olsun, artık temiz bakmak lazım mecbur iş elbisesiyle binemiycez :)
XxXEsinti66 link=topic=49527.msg488850#msg488850 date=1323792095' Alıntı:
hayırlı ugurlu olsun allah kazadan beladan esirgesin maşallah güzel araba
sağolasın kardeşim Allah razı olsun daha iyilerini size versin

Hayırlı olsun burda amaç traktörler değil. Traktör bir araç ki bizi dost yapıyor. Ne paylaşıldığı önemli değil :)

hayırlı olsun.çiçek gibi araba.köy yerinde çamur toz çok oluyor.nasıl temiz tutarsın bilmem.

hayırlısı olsun abi güle güle kulan bizim buralardada baya var demeki güzel araba inşla bizede bi conet nasip olur

ok-*-s hayırlı olsun, Allah kazasız belasız, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ok-*-s

hamza hayırlı olsun .allah kaza bela göstermesin ..çekirdekleri iyi paraya sattın herhalde,,ben olsamda benzinli alırdım .. satış fiyatı ucuz ,bakımıda ucuz.hemde lpg li araç dizelden daha az yakıyor..tabii mali durum iyi ise dizel de iyi

Dqn link=topic=49527.msg488872#msg488872 date=1323793173' Alıntı:
Hayırlı olsun burda amaç traktörler değil. Traktör bir araç ki bizi dost yapıyor. Ne paylaşıldığı önemli değil :)
Sağolasın, evet güzel dostluklar kazanıyoruz bişilerde öğreniyoruz tşşkürler :)
TT 55 link=topic=49527.msg488898#msg488898 date=1323794084' Alıntı:
hayırlı olsun.çiçek gibi araba.köy yerinde çamur toz çok oluyor.nasıl temiz tutarsın bilmem.
sağolasın kardeşim allah daha iyisini nasip eder sizede inşallah tarlaya falan gitmeyizde çamurda falanda biraz daha dikkatli kullancaz artık özenerek :)
Ertuğ Aslan link=topic=49527.msg488900#msg488900 date=1323794136' Alıntı:
hayırlısı olsun abi güle güle kulan bizim buralardada baya var demeki güzel araba inşla bizede bi conet nasip olur
sağolasın ertuğ inşalllah seninde güzel bir connettin olur hee bu arada onlarada çok yakıyo falan diyolar :)
uraltay link=topic=49527.msg488904#msg488904 date=1323794366' Alıntı:
ok-*-s hayırlı olsun, Allah kazasız belasız, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ok-*-s
Sağolun Amin , teşşekür ederim
vale link=topic=49527.msg488909#msg488909 date=1323794541' Alıntı:
hamza hayırlı olsun .allah kaza bela göstermesin ..çekirdekleri iyi paraya sattın herhalde,,ben olsamda benzinli alırdım .. satış fiyatı ucuz ,bakımıda ucuz.hemde lpg li araç dizelden daha az yakıyor..tabii mali durum iyi ise dizel de iyi
Sağolasın kardeşim eyvallah evet çekirdekleri 2750 ye sattım köyde en yüksek fiyata :) ama çok güzeldi çekirdeğimiz gerçekten onun parasıyla aldık :) benzinli iyi oluyo gerçekten dizel masraflı oluyo diye almıyoruz birazda yoksa çokda fark yokda bizimki beyaz olsun benzinli olsun :)

vala abi 110 lukları o kadar fazla yakmıyomuş ona bakarsan abi az yakan arabayı söylesene :D mozot 4 lira benzin aşa yukarı 4500 hen iyisi bizim 19 gazlı 100 liraya 250 km yol yaıyo ama fordlarda güzel araba

yalnız kardeşim müsait yer varsa kapalı garajda tutsan daha iyi olur. böylece hem çürüme yapmaz hem de boyası canlılığını korur. renault megane, fluance ve laguna yı seviyorum. yer tutuşları ve yakıt olayı çok iyi...

DONAT_01 link=topic=49527.msg488921#msg488921 date=1323794985' Alıntı:
Hayırlı olsun güle güle kullanın
sağolasın kardeş alllah razı olsun
Ertuğ Aslan link=topic=49527.msg488926#msg488926 date=1323795180' Alıntı:
vala abi 110 lukları o kadar fazla yakmıyomuş ona bakarsan abi az yakan arabayı söylesene :D mozot 4 lira benzin aşa yukarı 4500 hen iyisi bizim 19 gazlı 100 liraya 250 km yol yaıyo ama fordlarda güzel araba
fordlar güzel tabi ya bende focusları mesela çok severim evet mazotta benzinde çok yüksek bilmiyorum nocal sonumuz :)
Hukukcu_Efe link=topic=49527.msg488927#msg488927 date=1323795210' Alıntı:
yalnız kardeşim müsait yer varsa kapalı garajda tutsan daha iyi olur. böylece hem çürüme yapmaz hem de boyası canlılığını korur. renault megane, fluance ve laguna yı seviyorum. yer tutuşları ve yakıt olayı çok iyi...
evet garajı var garajda duruyo zaten o durduğu yerden geri geri gelip basamağın arkasına doğru gelince orası garajda resimde dışarda çekmiştim normalde hep garajda duruyor
furkan efendibeyoğlu link=topic=49527.msg488932#msg488932 date=1323795542' Alıntı:
Hayırlı olsun kardes ALLAH güle güle kullanmayı nasib etsin
sağolasın kardeşim ALLAH razı olsun

Hayırlı olsun abi.Güzel güle kullanın.Keşke dizel alsaydınız daha tasarruflu olurdu.. :)