Meriç' in Buğday Hasatı 08...!!!

Arkadaşlar bu resimlerde Meriç' in buğday hasatını göreceksiniz. Meriç' in hasat resimlerinin devamı ileriki günlerde gelecek. Bu yolladığım resimlerdeki tarlada Meriç' lerin sapları kıyıyoruz. Meriç' lerin nerdeyse tüm tarlalarındaki sapları kıydık. Bu tarlada verim güzeldi. Tarlada düz olunca sizler için birkaç fotoğraf aldım. Resimlerdeki Valtra traktör köyden başka bir abimizin Meriç' lerin kamyon ona yardım ediyor. O abimizde Meriç' lere yardıma motoru veriyor. Meriç' in ARES sürüm işinde olduğu için arkadaşın motorunu kullandılar.. oksa-*
image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

Arkadaşlar bu son resimde Meriç' i 11 li dip patlatanla göreceksiniz. Tarlanın birinin geçmeye yolu yoktu. Sabanı söküp dip patlatanı takıp yol açmaya gelmişlerdi. Gelmişkende tarlada 2 tur döndüler ben bu kareyi yakalayabildim..
image.aspx

[move][size=18pt]First CLAAS....!!![/size][/move]

Ynt: Meriç' in Buğday Hasatı 08...!!!

güzel resmler erkan.....meriçlerin buğdayı süpermiş...bizim tarlalarında bazıları böleydi....bazılarda bundan iyiydi....

süper resimler Erkan Abi...İlerleyen günlerde pulluk resimleriyle dahada süper olcak...O tarladaki buğday baya iyi verdi ama ondan daha iyi olanıda vardı...

Teşekkürler Erkan abi.Kıyıcı çok fena üflüyor ;)

güzel fotoğraflar ... erkanın paylaşımları fotohikaye şeklinde oluyor ve zevkle izleniyor... her fotoğrafa açıklamalar ekliyor ayrı bir tadı oluyor ...

Güzel Fotolar Erkan. Bu Claas tarlaya Claas ' ını hissettiriyor gerçekten. :)