Uzun süredir uğrayamadım arkadaşlar, işlerimiz bugün bitti yeni geldim. Tabi ki harman fotoğraflarıyla beraber. İlk biçtiğimiz tarladan başlıyorum, daha sonra büyük tarlalara ve büyük römorklara geçeceğiz.
Daha çok fotoğraf çekmeyi isterdim ama iş vakti foto çekmek çok zor geliyor insana. Bol aksiyonlu sahneler vardı, römorkların battığı oldu, balya sararken arabaları kule gibi yaptık ama yorgunluktan insanın canı hiç foto istemiyor. Birde yanımda anlayan kimse olmayınca foto da çekilmiyor.
Fiat 55-56 bizim bir akrabanın, çok güzel bakıyor motoruna. İş güç arasında kalıp kesinlikle ihmal etmez. Biçerdöver de Bandırma ' dan gelmiş, bir kaç senedir geliyor buralara, çok da güzel iş yapıyor. Bandırmalılara soracağım belki tanıyan çıkar. Hepinize iyi seyirler...
/// SON \\\
Fiat 55-56 bizim bir akrabanın, çok güzel bakıyor motoruna. İş güç arasında kalıp kesinlikle ihmal etmez. Biçerdöver de Bandırma ' dan gelmiş, bir kaç senedir geliyor buralara, çok da güzel iş yapıyor. Bandırmalılara soracağım belki tanıyan çıkar. Hepinize iyi seyirler...

/// SON \\\