MF 265s & İLKELPARDO ile Darı Çizimi.:D Pardon Mısır Ekimi.

MF 265s & İLKELPARDO ile Darı Çizimi.:D Pardon Mısır Ekimi.

Arkadaşlar; dün hazırladığım yerleri daha doğrusu tam hazırlayamadım, yalnızlık çok zor. Bu gün arkadaştan aldığım mekanik mibzer ile mısır ektim.
Tohum olarak, Hacıbey, May ' ın bir çeşidi, Pit6 nun bir çeşidi ve Geçen sene ekmiş olduğum Şeker Darısın dan aldığım tohumluklar :D ektim. 15 da. kısmına 10 kg, 15.15.15 gübre attım yaklaşık 3 da. da gübresiz oldu. Bu gün pazar olduğu için tohumcular kapalıydı, yetmeyen yere şeker darıosını mecburiyetten ektim. Belki olur.
2013-05-05- MF ile Mısır Ekimi

Ynt: MF 265s & İLKELPARDO ile Darı Çizimi.:D Pardon Mısır Ekimi.

Bereketli olsun abi,heralde İlhan da geleceğin Rtc tarımı olacak kamera elinden düşmüyor :)

yağmurdan sonra ekilen darıdan..
adamından sonra kalkan karıdan....
bereketli olsun muhtar.

bereketli olsun abi işler bitmiyor gibi bir yandan hazırlama bir yandan ekim işi kolay gelsin

İLKELPARDO isim hakkı nail muhtar, :D Bizde eskittık birkaçtane bu mibzerden çok seslendik hooooooop zincir attı yerinden. ;D Kolaygelsin bereketli olsun.

Kolay gelsin muhtarım :) dıskarodan sonra kralın karrizma bu videoda çizildi :D

Bereketli Olsun Muhtar kolay gele ' ' İlkelpardon ' ' hayırlı olsun patentini almak lazım çalarlar yoksa :)