MF 3.105 ÇEKİŞ PROBLEMİ LÜTFEN YARDIMM!!

sevgili Arkadaşlar 2 yıl once mf 3.105 2003 model bir traktör aldık .bu iki sene içerisinde traktörden çok memnundum fakat ne olduysa (servis termostat açmamış dedi) motor CONTA yaktı serviste contayı değiştirdi ve motor eşek kadar çekmemeye başladı düz yolda bile zar zor hızlanıyor tarlada motor devrini azcık düşürsem bile bayılıyor daha yüksek devire ulaşmıyor az bir yokuş görünce siniyor bunu servise söyledim bizimle ilgili degil biz pompa sökmedik gibi şeyler dediler bu motor bu kadar gider dediler duva*-*0 duva*-*0 inkar ettiler problemide bilmiolar şimdi arkadaşlar bunlarda DEUTZ MOTOR VE AYRI AYRI POMPA VARMIŞ acaba ne yapmam lazım (motor duman yapmıyor)lütfen yardım edin cçr-*-s

Ynt: MF 3.105 ÇEKİŞ PROBLEMİ LÜTFEN YARDIMM!!

sana bunun tarifini etmek zor ama bu siteden telefon alıp ara karşına motor mühendisi bir abi çıkacakki kendi bu konuda bir hayli ustadır www.hamitusta.com bu konuda onlardan yardım alabilirsin