MF 3085 Vs Erkunt Kıymet 90 lüks !!!

Arkadaşlar çekiştirmeye bende karşıyım ama insan gördümü bakıp beğenmeden geçemiyo :D bende güzel bulduğum bir çekişmeyi paylaşmak istedim.Erkunt galip geliyo ama zıplamanın nedeni ne acaba,radyal lastik olabilirmi çok esnediği için ?

www.youtube.com/watch?v=3fwJsCOtRgQ

Ynt: MF 3085 Vs Erkunt Kıymet 90 lüks !!!

Nasıl Erkunt çekti ya? Erkunt çekmeye başlıyo hemen sonra zıplamaya başlayınca MF alıyor. MF başladığında ise Erkunt gibi zıplamadan çekiyo bu seferde Erkuntun şoförü durduruyor. Genel olarak MF çekti diyebiliriz helal olsun Phantoma.

yazık ya ne kadar emek var o araçların alınmasında.
pullukları takıp tarlada test etseler ikisinide ne kadar güzel olur hangisinin üstün olduğunu görürdük

Kıymet nasıl galip oluyor ben anlamadım :) Nerdeyse bütün koşularda çekilmeye başlayınca Phahtom cuya eliyle dur abi dur diyor :) Videonun sonundada çakal hazır kapmışken çekişmeyi zıplamaya aldırış etmeden koşuya devam ediyor ozamanda kendi dursaya zıplıyo traktörler diye :)

Helal olsun Phantom ' a... Ben olsam el hareketiyle durmam ciğerini sökerdim :)

çiftçilikhayatı link=topic=82265.msg978400#msg978400 date=1425581024' Alıntı:
Şimdi erkunt çekti ya, zeynep erkunt satışlardan hisse verir artık erkuntun sahibine...

Hissemi verir yada yeni debriyaj balatasımı verir bilemem :) sakıncalı işler