Mf 3635-25 case jx75c

3635 alan adam 4 yıl kullandı sattı. Pullukta 3.075 kadar yakıyor o kadar gidemiyordu. Hararet yükseliyor,arka dağıttı hidrolik arıza verdi dedi. Şimdi deutz 5110 aldı. Valtra a 95 alan biriside yakıtından şikayetçiydi. Onunda motor sisu pompa bosch ama brezilya üretim.pompa ayara gitti ama yine aynı. 3635e verceğim parayı erkunta veririm aynı yakıtla daha fazlasını yapar.
3635 de commaon rail yok yakıtı o yüzden fazladır..bendeki 36 da comman rail var dönüme pullukta 2 litre yakıyor.sisu fillandiya malı ..fransa montaj..atla eşşeği karşılaştırmışsın erkunt nere 36 nere!!!

Bizim bölgede seker pancarı eken büyük ciftcilerden bikaçında var 3600 serisi. Ara çapa, ilaç, pancar sökme makinesi gibi işlerde kullandıklarını gördüm memnunlar. Bu adamlar yıllık 700 800 ton pancar üretiyolar. Case kullanmadım yorum yapamam ancak aynı fabrikanın ürünü olan Td serisi var bizde, aman evlerden ırak diyebilirim sadece.

Bu arada forumda zetorcuların boşluğunu case ciler dolduracak sanırım bu gidişle [emoji1]

Zaten ben 3600 serisi için silaj yapma, balya baglama, kara toprak sürümü için idealdir gibi bi yorum yapmadım ki? Veya case şunu yapar yapamaz gibi bi yorumda yapmadım. Sadece çevremde gördüğüm 3600 serisi kullananları aktardım.
Verdiğiniz bilimsel bilgiler için bazen gerçekten seviniyorum şahsım adına. Ancak yazdığınız 5 mesajdan 4 ünü anlamakta, sebep-sonuç ilişkisi kurmakta zorlanıyorum sayın the_hoca. Sorun bende mi bilmiyorum.
Teşekkür ederim, çok soru alıyoruz, fakat kimseye net cevap veremiyoruz, toprak yapısı malum her yerde farklı oluyor.
MF 5712 SL , ağır toprak koşulunda NH TL100A kadar çeki performansı veriyor.Katalog verileri de çok konuda yetersiz kalıyor.
Traktörün çeki demiri gücü, net güç, kuyruk mili gücü, pulluk sürüm hızı, patinaja kalma özellikleri gibi konular muallaktadır.
Demir parçası için hiç kimseyi üzmeye değmez.
Kumsal alanda kağıttan kaplan gibi modeller var, çamur alanda zor gider, ne diyelim.

3635 alan adam 4 yıl kullandı sattı. Pullukta 3.075 kadar yakıyor o kadar gidemiyordu. Hararet yükseliyor,arka dağıttı hidrolik arıza verdi dedi. Şimdi deutz 5110 aldı. Valtra a 95 alan biriside yakıtından şikayetçiydi. Onunda motor sisu pompa bosch ama brezilya üretim.pompa ayara gitti ama yine aynı. 3635e verceğim parayı erkunta veririm aynı yakıtla daha fazlasını yapar.

Bizim köyde 3 tane 3635 vardı.İki tanesi aromatik bitki tarımından avrupa birliği desteğiyle alındı.Bunlardan iki tanesi sürekli hidrolik arızası verdiği için satıldı.Biri duruyor, geçen paylaştığım buğday ekimimde mibzeri çeken traktör.6000 saatte,ufak tefek hidrolik arızaları dışında memnunlar.Satılanlardan birinin sahibi MF servisine takastan bırakılmış 2016 Kudret lüks aldı.Aynı ayar MF ile aynı çekiyor diyor.Diğer traktörleri 7600 serisi MF (kapkara dev,ön tekeri adam boyunda,değeri milyondan fazladır),MF 5430 ve MF 260S efsane.Benim komşuya da ,geçen gün' yeni alacaksanız Erkunt alın MF ye o kadar para vermeye gerek yok' demiş.Bunu söyleyen adamın büyük traktörü 10 tane 3635 satın alır.Şimdi anlaşılmıştır atla eşeğin kim olduğu.

Jx-C oldu artık, şimdi arka lastikler için dar lastik önerileri kullanan bilen varsa fikir sahibi oluruz pancar için aklımızda ki 13-6-38
IMG_3143.JPG
Ekli dosyayı görüntüle 44878

Resimler ve ekler

• IMG_3143.JPG
    IMG_3143.JPG
    339.7 KB · Görüntüleme: 58
3635 de commaon rail yok yakıtı o yüzden fazladır..bendeki 36 da comman rail var dönüme pullukta 2 litre yakıyor.sisu fillandiya malı ..fransa montaj..atla eşşeği karşılaştırmışsın erkunt nere 36 nere!!!

Bizim köyde 3 tane 3635 vardı.İki tanesi aromatik bitki tarımından avrupa birliği desteğiyle alındı.Bunlardan iki tanesi sürekli hidrolik arızası verdiği için satıldı.Biri duruyor, geçen paylaştığım buğday ekimimde mibzeri çeken traktör.6000 saatte,ufak tefek hidrolik arızaları dışında memnunlar.Satılanlardan birinin sahibi MF servisine takastan bırakılmış 2016 Kudret lüks aldı.Aynı ayar MF ile aynı çekiyor diyor.Diğer traktörleri 7600 serisi MF (kapkara dev,ön tekeri adam boyunda,değeri milyondan fazladır),MF 5430 ve MF 260S .Benim komşuya da ,geçen gün' yeni alacaksanız Erkunt alın MF ye o kadar para vermeye gerek yok' demiş.Bunu söyleyen adamın büyük traktörü 10 tane 3635 satın alır.Herhalde şimdi anlaşılmıştır atla eşeğin kim olduğu.

Bizim köyde 3 tane 3635 vardı.İki tanesi aromatik bitki tarımından avrupa birliği desteğiyle alındı.Bunlardan iki tanesi sürekli hidrolik arızası verdiği için satıldı.Biri duruyor, geçen paylaştığım buğday ekimimde mibzeri çeken traktör.6000 saatte,ufak tefek hidrolik arızaları dışında memnunlar.Satılanlardan birinin sahibi MF servisine takastan bırakılmış 2016 Kudret lüks aldı.Aynı ayar MF ile aynı çekiyor diyor.Diğer traktörleri 7600 serisi MF (kapkara dev,ön tekeri adam boyunda,değeri milyondan fazladır),MF 5430 ve MF 260S .Benim komşuya da ,geçen gün' yeni alacaksanız Erkunt alın MF ye o kadar para vermeye gerek yok' demiş.Bunu söyleyen adamın büyük traktörü 10 tane 3635 satın alır.Herhalde şimdi anlaşılmıştır atla eşeğin kim olduğu.
o modeller 2011 model herhalde benim 2017 model..bizim burda da erkuntlar şansıman dan tamirde..erkunt da ki şanzımanı zf motor perkins ...motor şansımanı uyumlu değil..senin köydekiler bedava malı nasıl kullanmışlarsa o nu bilemem!!