MF 6460 AYSAN marka 19 ayak TİLLER

[video=youtu;IqNKHI0uSi0]http://youtu.be/IqNKHI0uSi0[/video]
Operatör:Merdan :)
Çalışma derinliği:22-24cm
İş genişliği:3,65m
Ortalama hız: 8-8,5 km/h
Traktör devir:1700-1750 rpm
Traktör vites:3-B

Ekstradan 2 gün önce çektiğim video...

[video=youtu;KNUSMo6CYkA]http://youtu.be/KNUSMo6CYkA[/video]

Moderatör tarafında düzenlendi:
topram o makineye o tiller küçük gelmiş.yine merdan yine süper bir video yine bir sürüm.kolay gelsin. ben tiller çeksem içeriyede kamera koysam toz bulutundan başka bişey göremezdiniz:)

topram o makineye o tiller küçük gelmiş.yine merdan yine süper bir video yine bir sürüm.kolay gelsin. ben tiller çeksem içeriyede kamera koysam toz bulutundan başka bişey göremezdiniz:)
Teşekkürler :)ağır tip 19 ayak tiller benim bildiğim,100-120 bg güç istiyor. Tabi ben merdaneleri de kaldırdım,güzelce bir işlensin karışsın toprak diye.

Kolay gelsin Merdan, şapka eskimiş yenisini alalım artık :)
Şimdi bu alet; Aysan mı? Döşmen mi? Yada bunun bilimsel ismi ney? Tiller, Mini Tiller? :S Aklım karıştı valla

Güzel paylaşım. Kolay gelsin. Prodüksiyonlar git gide çoğalıyor. Konular daha bir ilgi çekici oluyor....;)

[MENTION=53402]şadan aysul[/MENTION] sağol Şadan :) Şimdiden toprağı sıkmayalım dedim,ekim zamanı merdane çekip hallederiz.
[MENTION=8099]nailyetek[/MENTION] Nail abi aslını sorarsan bende pek bilmiyorum tam olarak ismini bu aletin :) ama Tiller deniyor bunlara,diğer ufak ayaklılara Aysan deriz :) başka bir ismi daha var,Trakya taraflarında flamingo deniliyor diye biliyorum :)
[MENTION=6]alipasalierkan[/MENTION] Sağol Erkan,detaylı şekilde işliyorum artık konuları :) ayrıca bu aralar hafıza sıkıntısı çekmeye başladım bende :) eski prodüksiyonlar,resimler falan derken hafıza dolmuş,bir kaç oyun sildik artık :)