MF 6460 Yarım kalan işimizi tamamladık :)

Paylaşım için teşekkürler merdan koltuğa nasıl bir çözüm buluyorsan bul.hadi benim 640 yapsa yeri ama senin mf ye yakışmıyor :) sürüm ü ne zaman yaptın baya tavlanmış toprak.

[MENTION=16201]FENOMEN[/MENTION] Eyvallah Eyüp.
Valla nabayım koltuk soğuk ya ondan oluyor. İşler başlasın gıcırdamaz :) Bugün sürdüm,tav çok güzeldi biraz ortalar çukur kalan yerler biraz çiğdi. [MENTION=6]alipasalierkan[/MENTION] Eyvallah Erkan sağol uğraştırıyor biraz ama adamı,oraya buraya takacaz diye baya zaman kaybettim :) [MENTION=53402]şadan aysul[/MENTION] Teşekkürler Şadan ödünç verebilirim :)

Eline saglik merdan telefonla olmasinin bir dezavantaji olmamis cunki goruntuye kavanoz dibinden bakma etkisi yaratan go pro zirvaligindan daha iyi bence.

Normal çekim koltuk gıcırdaması ardından hızlı çekim koltuk gıcırdaması , sonra yandan çekim koltuk gıcırdaması ardından arkadan çekim koltuk gıcırdaması ... Şaka şaka güzel paylaşım bi yerden sonra sessiz izledim itiraf edeyim..

[MENTION=20560]ofas[/MENTION] Sağol abi bu gidişle lakabımız gıcır olacak :) [MENTION=26155]YUSUFTUYLUOGLU[/MENTION] Teşekkürler abi,şimdi yağlarsam orijinalliği bozulacak :) [MENTION=24699]historyman[/MENTION] Teşekkürler,aslında abi buda aynı mokun laciverdi :) [MENTION=25140]Ali SARAÇ[/MENTION] Abi Cem Yılmaz'ın üniversitenin birinde G.O.R.A nın ne anlama geldiğini söylediği aklıma geldi :) Gıcırtısız da tadı çıkmaz :)