Mf'den sonra mavi canavarında kış temizliğini yapıp garajına çektim...

Ynt: Mf'den sonra mavi canavarında kış temizliğini yapıp garajına çektim...

Bu kocaman traktöre yarım çamurluk hiç yakışmıyo. Paylaşıma tşk.

abi dönümde 1000 m2 de ne kadar yakıyor birde kaporta yüksekli yerden ne kadar paylaşım için tşkler.

ranger link=topic=62310.msg696832#msg696832 date=1359911625' Alıntı:
Bu kocaman traktöre yarım çamurluk hiç yakışmıyo. Paylaşıma tşk.
aynen yakışmıyo ama mecburiyetten bahçelere giriyorum genelde
Cll_ford link=topic=62310.msg696842#msg696842 date=1359912298' Alıntı:
abi dönümde 1000 m2 de ne kadar yakıyor birde kaporta yüksekli yerden ne kadar paylaşım için tşkler.
diskaroda denedim kardeşim en ağır şartlarda dönümüne 1 litreyi geçmiyo biz genelde ilaç pulverizatöründe deneriz iveco motorlu 72hp tn75n ' den daha ekonomik başkası söylese inanmazdım bizzat denemeseydim

Heyy maşallah çok güzel makina,oldukçada temiz duruyor.

abi elma bahçesinde çalışır mı koparta yüksekliği yerden tahmini olarak ne kadar

çalışır kardeşim bende elma bahçeside var şeftali bahçemde var çamurlukları yaprak taktım orjinal egsozunu çıkardım kısa taktım arkasındaki ekipmanda traktöre uygun bi ekipman olması lazım arkasındaki malzeme küçükse boşa mazot yakmış olursun kaporta yüksekliği ben yanına durunca hemen hemen benim boyumca 1.70 1.80 arası tahmini lastiklerde 18.4.30 bi ebad daha küçüğü olsa daha iyi olur...

eline sağlık ahmet abi gıcır gıcır olmuş