MF'yi Tıra Yükledik
nforcer 07.02.2010 #2 Ynt: MF'yi Tıra Yükledik paylaşım için teşekkürler...çok çalışmış biraz da yatsın....
H hasanerbakan42 07.02.2010 #4 Ynt: MF'yi Tıra Yükledik noolmuş öle masseye yav nereye girmişte tozlanmış
H hasanerbakan42 07.02.2010 #7 Ynt: MF'yi Tıra Yükledik bu traktör bende olsun bakkala 50 kr borcum olsun
elturco 24.02.2010 #8 Ynt: MF'yi Tıra Yükledik Eller kadir kıymet bilmiyor anne..Bizde olsa yemeyiz yedirir;içmeyiz içiririz makinanın haline bak.
Ynt: MF'yi Tıra Yükledik Eller kadir kıymet bilmiyor anne..Bizde olsa yemeyiz yedirir;içmeyiz içiririz makinanın haline bak.
agusta80 24.02.2010 #11 Ynt: MF'yi Tıra Yükledik bi tur dolaşmak için verirseniz diş fırçasıyla temizlerim onu. zuha-*-s
S safanuroglu 01.03.2010 #12 Ynt: MF'yi Tıra Yükledik arkadaşlar traktörü anladım da.. arkasındaki makinenin ne olduğunu tam olarak kavrayamadım. taş kırma makinesi mi o?
Ynt: MF'yi Tıra Yükledik arkadaşlar traktörü anladım da.. arkasındaki makinenin ne olduğunu tam olarak kavrayamadım. taş kırma makinesi mi o?
B BRAYNER 13.03.2010 #13 Ynt: MF'yi Tıra Yükledik OFFF OFFFFFFFFFFFFFFF BU NE BÖLE YAW BU TRAKTÖRÜN YANINDA BİZİMKİSİ KATIR KALIYOR VALLAHİ zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s güçç*-* alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s
Ynt: MF'yi Tıra Yükledik OFFF OFFFFFFFFFFFFFFF BU NE BÖLE YAW BU TRAKTÖRÜN YANINDA BİZİMKİSİ KATIR KALIYOR VALLAHİ zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s güçç*-* alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s
E emreakkas007 13.03.2010 #14 Ynt: MF'yi Tıra Yükledik insan bi yıkar xD tas kırıomus herlade yoksa bu kdr beyz olmazdı traktorn hakkı war ama helal olsn cok yormuslar
Ynt: MF'yi Tıra Yükledik insan bi yıkar xD tas kırıomus herlade yoksa bu kdr beyz olmazdı traktorn hakkı war ama helal olsn cok yormuslar