Sağolun.Makina sizin oralı.Hayırlı olsun
Firma sahibinin çiftçi bir ailenin çocuğu ve makina mühendisi olması benim için tercih sebebiydi.
Son düzenleme:
Sağolun.Makina sizin oralı.Hayırlı olsun
Evet Eskişehir firması.Ürünleri yerliler arasında ilk sıralarda gelir.Benimde beğendiğim bir markaSağolun.Makina sizin oralı.
Firma sahibinin çiftçi bir ailenin çocuğu ve makina mühendisi olması benim için tercih sebebiydi.
Dik frezen hayırlı olsun abi evet toscano markasının sahibi olduğu Dündarlar aynı zamanda aktif olarak tarım yapıyor.Bizim buradada son yıllarda toscano sap parçalama makinaları çoğaldı.Dündarlar daha önceleride Hisarlara rotovatör rotil üretiyordu.Sağolun.Makina sizin oralı.
Hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
Hayırlı ve bereketli olsun güle güle kullanın
Hayır olsun.Toscano güzeldir bende Rötavatör alacağım zaman Toscano alacaktım hafifliği yüzünden elemiştim ama kalite olarak gayet iyi olduğunu düşünüyorum.sezon sonunda yağını değişmeyi unutmayın.
Hayırlı olsun abi iyi günlerde kullanirsin inşallah
Arkadaşlar çok teşekkürler.Dik frezen hayırlı olsun abi evet toscano markasının sahibi olduğu Dündarlar aynı zamanda aktif olarak tarım yapıyor.Bizim buradada son yıllarda toscano sap parçalama makinaları çoğaldı.Dündarlar daha önceleride Hisarlara rotovatör rotil üretiyordu.