VALTRA T132 VERSU + KUHN
V vale 16.08.2011 #2 Ynt: Motorda güzel pulluk da güzel :=) geçekten öyle doğan , avrupada çiftçilik yapmak isterdim oradaki meslektaşlarımız daha şanslı her yönden
Ynt: Motorda güzel pulluk da güzel :=) geçekten öyle doğan , avrupada çiftçilik yapmak isterdim oradaki meslektaşlarımız daha şanslı her yönden
doganbey1 16.08.2011 #3 Ynt: Motorda güzel pulluk da güzel :=) aynen abi çok güzel iş yapıyorlar vallaha
S S.balci17 16.08.2011 #4 Ynt: Motorda güzel pulluk da güzel :=) dogan valraya merak mı sardı güzel motorlar ama burnu niye o kadar uzun
Ynt: Motorda güzel pulluk da güzel :=) dogan valraya merak mı sardı güzel motorlar ama burnu niye o kadar uzun
alipasalierkan 16.08.2011 #5 Ynt: Motorda güzel pulluk da güzel :=) Güzel paylaşım. Valtra ' yı bilmemde benim gözüm kameraman gibi ARION ' da kaldı....
Ynt: Motorda güzel pulluk da güzel :=) Güzel paylaşım. Valtra ' yı bilmemde benim gözüm kameraman gibi ARION ' da kaldı....
doganbey1 16.08.2011 #7 Ynt: Motorda güzel pulluk da güzel :=) aga bende onu yazmayı unutmuşum Erkan geldi diyecedim