Motorsiklet İle Eğirdir Gölüne İnerken

Ynt: Motorsiklet İle Eğirdir Gölüne İnerken

Güzel paylaşım enes eline sağlık, yasak bölgede video çekmişsin. :D

eğirdirin meşhur virajları eskiden neydi şimdi yol genişleyince eski keskinliği kalmamış

nabolant link=topic=60625.msg663645#msg663645 date=1355332181' Alıntı:
eğirdirin meşhur virajları eskiden neydi şimdi yol genişleyince eski keskinliği kalmamış

Çok kötü bir yol çalışması yapmışlar, çakıl serip onu da yolun kenarına kürümüşler çirkin bir görünüm olmuş. :(

wulstrap link=topic=60625.msg663657#msg663657 date=1355332821' Alıntı:
mondialin en iyi motoru

Evet en çok satan modeli. Satın alırken bayiye sordum geçen seneden kalan varsa onu alabilirim daha ucuz olsun dedim.

Her yıl tamamı satılıyormuş ve hiç kalmıyormuş bu model... ??*-s

Güzel Paylaşım ;)

Bende De Çelik SK100-4 Sport Var...

Motorsiklet Kullanmak Güzel Bir Duygu :D
+Yakıt Konusunda da Hiç Sıkıntı Olmuyo :)

omerfarukkoc link=topic=60625.msg663745#msg663745 date=1355339965' Alıntı:
Güzel Paylaşım ;)

Bende De Çelik SK100-4 Sport Var...

Motorsiklet Kullanmak Güzel Bir Duygu :D
+Yakıt Konusunda da Hiç Sıkıntı Olmuyo :)

Hayırlı olsun motorsuz olmuyor, motorun yeri ayrı... :)

motorcu olmazmı abi :D :D
bzm ekipte oldukça kalabalık. cup windy kt hondalar mcx .köylü. fln bir sürü model var.
bi iki resm ataym dedm. resm işine girince onuda bunuda derken baya oldu
bu benm motor honda cgl 125 (sözde 125 ;) :) )
di-S8MZ.jpg

yenişehir semaları :D
di-SHNT.jpg

pejo :D efsane :D
di-7F18.jpg

di-8NYQ.jpg

izniğe gitmeye hazırlanrken :D
di-KAIM.jpg

ahh bide ehliyetimz olsa :D başka bir gezmekten gelrken trafikte çevirme vardı o gece heryerde çevirme vardı
bi arkadaş emliyet müdürüne tek teker şekil yapmış :D ne kadar motor varsa topla die emir vermiş. o gece bizde geliyorduk inegol taraflarından 7 motor sadece 1mizde ehliyet var polisi görünce kimimiz yıkarı dönüp ters şeritten yapıştırdı birde plakayı okumasınlar die tek teker çıkanlarda vardı :D bitane deli arkadaş vardı :D polis tam kavşakta durduruyordu polisin yanına kadar gitti durcak gibi tam yanına gelince kavşaktan karşıya geçip tam gaz aşağı doğru ters seritten kaçtı o gece onun motor bağlandı yalnız plaka fln olmayınca ceza gelmedi polisten kaçarken biyerde düşüyo :D motor perte çıkıyo bırakıp kaçyo zaten kaporta yemek takımı gibiydi heryeri telle duran bi cup tu :D fln filan o gece bayabi heyecan yaşamıştık bende polisii görünce eriklinin dağıtım yerinin tekine bi anda girdim duvara çarpıyordumda :D :D ordan arkadan kaçtım :D :D fln filan bu sene oldukça heyecanlı geçmişti :D

nh_fıat link=topic=60625.msg664101#msg664101 date=1355396107' Alıntı:
motorcu olmazmı abi :D :D
bzm ekipte oldukça kalabalık. cup windy kt hondalar mcx .köylü. fln bir sürü model var.
bi iki resm ataym dedm. resm işine girince onuda bunuda derken baya oldu
bu benm motor honda cgl 125 (sözde 125 ;) :) )
di-S8MZ.jpg

yenişehir semaları :D
di-SHNT.jpg

pejo :D efsane :D
di-7F18.jpg

di-8NYQ.jpg

izniğe gitmeye hazırlanrken :D
di-KAIM.jpg

ahh bide ehliyetimz olsa :D başka bir gezmekten gelrken trafikte çevirme vardı o gece heryerde çevirme vardı
bi arkadaş emliyet müdürüne tek teker şekil yapmış :D ne kadar motor varsa topla die emir vermiş. o gece bizde geliyorduk inegol taraflarından 7 motor sadece 1mizde ehliyet var polisi görünce kimimiz yıkarı dönüp ters şeritten yapıştırdı birde plakayı okumasınlar die tek teker çıkanlarda vardı :D bitane deli arkadaş vardı :D polis tam kavşakta durduruyordu polisin yanına kadar gitti durcak gibi tam yanına gelince kavşaktan karşıya geçip tam gaz aşağı doğru ters seritten kaçtı o gece onun motor bağlandı yalnız plaka fln olmayınca ceza gelmedi polisten kaçarken biyerde düşüyo :D motor perte çıkıyo bırakıp kaçyo zaten kaporta yemek takımı gibiydi heryeri telle duran bi cup tu :D fln filan o gece bayabi heyecan yaşamıştık bende polisii görünce eriklinin dağıtım yerinin tekine bi anda girdim duvara çarpıyordumda :D :D ordan arkadan kaçtım :D :D fln filan bu sene oldukça heyecanlı geçmişti :D

Polise dalaşmak doğru değil arkadaşlar yazılın bir kursa alın ehliyetleri... Allah kaza bela vermesin. :D

abi ben 2 tekerlekli römorku bile sevmiyom sen ne kadar dikkatli olursan ol karşıdaki adam gelip sana çarpıyo sonra istenmeyen sonuçlar doğuyo trafikte motorsikletlilere saygı yok halkımız dikkatsiz ne zaman halkımız dikkat eder motosikletlilere saygı duyarsa o zaman bi tane bende alırım şimdi alsam köyde kullanırım ama aldığım zaman kendimi frenliyemem onun için biraz daha zaman geçsin noo-*-s

paylaşım için teşekkürler sayende eğridir gölünüde görmüş olduk :)

ENES4422 link=topic=60625.msg664109#msg664109 date=1355396763' Alıntı:
Polise dalaşmak doğru değil arkadaşlar yazılın bir kursa alın ehliyetleri... Allah kaza bela vermesin. :D
öle abide arabayla birlikte alcak bir çoğumz :D
bzm burda kırık eleman çok kendilerini polise şıkayet edip polisten kaçanlar var polisle kafa göz girişen var. polisin önünde şekil yapan çok zaten :D
geçenlerde bi olay oldu gene kendini şikayet etmişler bizim elemanlar polisten kaçarken kaza yaptılar. arkadaş ne kadar yogun bakımda yattı.
http://www.haber11.net/haberlergos-5877-POLISTEN_KACAN_MOTOSIKLETLI_COCUGA_ARABA_CARPTI.html
hatta arabayı kullanan arkadaşta bu siteden işborası fln vardı. (benhur sazcı)

güzel paylaşım. manzara da güzelmiş. lakin hiç bana göre motor işi. bu motorlar sürümde dekara kaç lt yakıyor diye muhabbeti çevireyim ben :D

serdar437065 link=topic=60625.msg664115#msg664115 date=1355397348' Alıntı:
abi ben 2 tekerlekli römorku bile sevmiyom sen ne kadar dikkatli olursan ol karşıdaki adam gelip sana çarpıyo sonra istenmeyen sonuçlar doğuyo trafikte motorsikletlilere saygı yok halkımız dikkatsiz ne zaman halkımız dikkat eder motosikletlilere saygı duyarsa o zaman bi tane bende alırım şimdi alsam köyde kullanırım ama aldığım zaman kendimi frenliyemem onun için biraz daha zaman geçsin noo-*-s

paylaşım için teşekkürler sayende eğridir gölünüde görmüş olduk :)

Ben teşekkür ederim.... :)

nh_fıat link=topic=60625.msg664116#msg664116 date=1355397520' Alıntı:
öle abide arabayla birlikte alcak bir çoğumz :D
bzm burda kırık eleman çok kendilerini polise şıkayet edip polisten kaçanlar var polisle kafa göz girişen var. polisin önünde şekil yapan çok zaten :D
geçenlerde bi olay oldu gene kendini şikayet etmişler bizim elemanlar polisten kaçarken kaza yaptılar. arkadaş ne kadar yogun bakımda yattı.
http://www.haber11.net/haberlergos-5877-POLISTEN_KACAN_MOTOSIKLETLI_COCUGA_ARABA_CARPTI.html
hatta arabayı kullanan arkadaşta bu siteden işborası fln vardı. (benhur sazcı)

Allah şifa versin...

GÜRKAN link=topic=60625.msg664118#msg664118 date=1355397927' Alıntı:
güzel paylaşım. manzara da güzelmiş. lakin hiç bana göre motor işi. bu motorlar sürümde dekara kaç lt yakıyor diye muhabbeti çevireyim ben :D

Yok çevirme yoksa alır başını gider konu.... :D