Ne yakaladınız?

Ekşi ' de gözüme takıldı. Andrew Ucles diye bir eleman var. Elemanın uzmanlık alanı hayli ilginç:

Hiçbir alet, ekipman kullanmadan 'Çıplak el ile hayvan yakalama'. Yalnız öyle yenilir-yutulur cinsten değil. Büyük çoğunluğu 'vahşi' hayvanlar.

Tanıtım videosu şurada:

http://youtu.be/wJiZ2HgV5E0

Her hayvanı ayrı ayrı ele aldığı tekil videolar da kendi sitesinde, yani şurada:

http://www.andrewucles.com/videos/

Doğa ile iç içe olduğumuzdan üyelerden de konu ile ilgili ilginç tecrübeleri olanlar vardır eminim.

Evet, çıplak elle neler yakalamışız bakalım?

Ynt: Ne yakaladınız?

Biz yıllar önce ekin bicerken tavşan yavrusu yakalamıştık [emoji1] Biçer çalışırken bir baktık saplarin arasında kahverengi bir şey duruyor hemen inip yavaşça sokulup aldık, meğer tavşanlar tarlada çalışan makinanın sesine odaklanıyormuş o nedenle bizi fark etmemiş.

Bikaç defa yılan, kertenkele, fare, kaplumbağa, küçükken kurbağa, hamamböceği, ekin bambul böceği tamam tamam sustum :D

ELPRESACANARİO link=topic=80766.msg958665#msg958665 date=1421435342' Alıntı:
Küçükken kurbağa ve fare yakalardım :D. Hatta iç ceplerime fare yavrularını ve kurbağaları doldurur eve giderdim :D.
Kardeş sen napiyomussun yaw :/ :D :D

bf543c4ce12a36cf899027e978f17480.jpg

ahmtkskr link=topic=80766.msg958672#msg958672 date=1421436094' Alıntı:
Kardeş sen napiyomussun yaw :/ :D :D

Evde besleyeceğim diye götürürdüm, bizimkiler tabi kıyameti kopartırdı :D. Patoza giderdik etraf fare yavrusu dolu, dayanamazdım alırdım. Çok şirin, güzel oluyorlar :D.

ELPRESACANARİO link=topic=80766.msg958677#msg958677 date=1421436712' Alıntı:
Evde besleyeceğim diye götürürdüm, bizimkiler tabi kıyameti kopartırdı :D. Patoza giderdik etraf fare yavrusu dolu, dayanamazdım alırdım. Çok şirin, güzel oluyorlar :D.

Bunları bu kadar seviyorsanız imzadakileri ne yapıyorsunuz Allah bilir.

sebazios link=topic=80766.msg958673#msg958673 date=1421436136' Alıntı:

Fotoğraf yarışmasına aday olabilir. Elibol ' da adının hakkını veripde bir yıllık sponsor oldumu tamam. İşte o zaman ördeği yer kutlarız...

Ne mikrop bi adammış yahu Ben o hayvanlardan sadece tilkiden kaçmam diğerlerinden herhangi birini görsem arkama bakmadan kaçacağıma eminim :D

ofas link=topic=80766.msg958679#msg958679 date=1421436832' Alıntı:
Bunları bu kadar seviyorsanız imzadakileri ne yapıyorsunuz Allah bilir.

Şimdiye kadar eve getirip beslediğim hayvanları saysam zaten roman olur :D. Uğurböceği bile üretmişliğim var :D. Köye taşınabilsem hayırlısıyla daha besleyeceğim çok hayvan var da işte apartmanda olunca zor oluyor. Triops yumurtası siparişi vereceğim, efsanevi bir canlı, yaşayan fosil de deniyor.

Tavşan , baykuş yavrusu , şahin yavrusu , balıkçıl , çeşitli ötücü kuşlar, yakalayıp bakmışlığım var :)

Yahu biz bağda en fazla kaplumbağa yakalıyorduk çıplak elle :D Diğerleri kaçıyordu :p Ninja değildi ama bizimkiler :p