neden 240 kullanıyorum

Fergusonun bence yüzkarası kendi şahsi fikrim bölgemizde baya cok 240 kullanıcısı ben cok kullandım hic ısınamadım işini gordukten sonra en iyisi odur demekki herkes memnun ki bu kadar cok piyasada hep derim 240 alacağıma temiz bi 08 135 alirim diye gule güle kullanin sadece 240 a degil 255 içinde ayni duygularım

Fergusonun bence yüzkarası kendi şahsi fikrim bölgemizde baya cok 240 kullanıcısı ben cok kullandım hic ısınamadım işini gordukten sonra en iyisi odur demekki herkes memnun ki bu kadar cok piyasada hep derim 240 alacağıma temiz bi 08 135 alirim diye gule güle kullanin sadece 240 a degil 255 içinde ayni duygularım
Ben 240 yerine Ford 3000 alırım 75 model ve üstü 😁

Arazi pamuk gibi traktör 2 12" pullukla seri 1 vitesle gitse işçilik kalitesi artardı.
Steyr 768 hiç binmemiş belli oluyor.
Zamanında amcam bir hata yapmış, steyr alabileceği parayla 240 almış, kullandığı yıllar boyunca da vermiş olduğu yanlış karardan dolayı çok pişman olmuştu. İş çıkartma konusunda steyr in 240 a beş çekeceğini çok çabuk anlamıştı çünkü.

Zamanında amcam bir hata yapmış, steyr alabileceği parayla 240 almış, kullandığı yıllar boyunca da vermiş olduğu yanlış karardan dolayı çok pişman olmuştu. İş çıkartma konusunda steyr in 240 a beş çekeceğini çok çabuk anlamıştı çünkü.
1983 lü yıllarda , Steyr 768 vardı , yakın fiyatlarda MF 240 modeller vardı.
MF 285 gibi çeki kuvveti var, motor gücü düşük gelir.
Fiat 640, önü çabuk havalanır, ciğerli asılır.
Mısır yerlerinde 3 12" pulluğu , takviye 4 vitesle çeker.
MF 285 , seri 1 vitesle kuru zamanda daha pratik iş görüyor.
Explorer kullanmaya başlayınca traktöre bindiğimizi anladık.