Ben 240 yerine Ford 3000 alırım 75 model ve üstüFergusonun bence yüzkarası kendi şahsi fikrim bölgemizde baya cok 240 kullanıcısı ben cok kullandım hic ısınamadım işini gordukten sonra en iyisi odur demekki herkes memnun ki bu kadar cok piyasada hep derim 240 alacağıma temiz bi 08 135 alirim diye gule güle kullanin sadece 240 a degil 255 içinde ayni duygularım
Mf240 ta olan pratiklik ve kullanim rahatliğı ford da yok ara hafif işlerde mf240 cok pratik ve rahat en önemlisi yakıtı az olan traktorBen 240 yerine Ford 3000 alırım 75 model ve üstü![]()
Anca zipliyo ön 35 lik arka 65 lik kirma bi traktör bence uyumsuzBen 240 yerine Ford 3000 alırım 75 model ve üstü![]()
Kullanım açısından güzel ama herkes alıyor diye bi kıllandımAnca zipliyo ön 35 lik arka 65 lik kirma bi traktör bence uyumsuz
Yunusum cok kullandim hic ısınamadımKullanım açısından güzel ama herkes alıyor diye bi kıllandım![]()
Zamanında amcam bir hata yapmış, steyr alabileceği parayla 240 almış, kullandığı yıllar boyunca da vermiş olduğu yanlış karardan dolayı çok pişman olmuştu. İş çıkartma konusunda steyr in 240 a beş çekeceğini çok çabuk anlamıştı çünkü.Arazi pamuk gibi traktör 2 12" pullukla seri 1 vitesle gitse işçilik kalitesi artardı.
Steyr 768 hiç binmemiş belli oluyor.
1983 lü yıllarda , Steyr 768 vardı , yakın fiyatlarda MF 240 modeller vardı.Zamanında amcam bir hata yapmış, steyr alabileceği parayla 240 almış, kullandığı yıllar boyunca da vermiş olduğu yanlış karardan dolayı çok pişman olmuştu. İş çıkartma konusunda steyr in 240 a beş çekeceğini çok çabuk anlamıştı çünkü.