new holland ile tarla işleri

Ynt: new holland ile tarla işleri

ben merkezde oturuyom kavun karpuz domates bizde ekiyoz fakat kendimiz için o kullandığın aletten burda kimse kullanmıyo ne işe yarıyor :S

Hiç bu kadar çok y.hardal yoğunluğu görmemiştim. Ama çaresini şimdi öğrendim.Diskkoro çekmek.Tarla tertemiz oluyormuş baksanıza.
İbrahim bizde kavun ekeceğiz.Kırkağaç altınbaş 637 cinsi ni Toprak sıcaklığı artınca Mayıs 10-15 gibi.Siz hangi kavunu ekiyorsunuz.Hangi yöntem ile.Kolay gelsin.

Eline sağlık kardeş güzel fotolar,resimdeki sarı çiçeli olanlar ot değilmi biz hardal otu deriz ona benziyor,paylaşım için tşk.

maygun10 link=topic=42911.msg392657#msg392657 date=1304318630' Alıntı:
Hiç bu kadar çok y.hardal yoğunluğu görmemiştim. Ama çaresini şimdi öğrendim.Diskkoro çekmek.Tarla tertemiz oluyormuş baksanıza.
İbrahim bizde kavun ekeceğiz.Kırkağaç altınbaş 637 cinsi ni Toprak sıcaklığı artınca Mayıs 10-15 gibi.Siz hangi kavunu ekiyorsunuz.Hangi yöntem ile.Kolay gelsin.
biz kokulu ananas kavunu ekiyoruz çinside rambo yada konak markası