New Holland Kampanya

451be9cf-4a89-41a4-a414-dbbd6916d448.jpg

Çok büyük kampanya yapmışlar.
NH web sitesine göre;
2019 model liste fiyatı 404 bin
2018 model liste fiyatı 375 bin.

Bu zamanda traktör, ekipman almak oldukça güç ancak niyeti ve imkanı olan varsa fiyat gayet uygun.

Merhaba, bir kaç bayiye daha sordum. Fiyat 335.000₺ dediler. Resimdeki Traktör 2018 model sıfır ve isteyene 15.000₺ de ekipman indirimi yapılıyor. Ekipmanda alınacaksa Traktör 270bine geliyor.

Son düzenleme:
Çok büyük kampanya yapmışlar.
NH web sitesine göre;
2019 model liste fiyatı 404 bin
2018 model liste fiyatı 375 bin.

Bu zamanda traktör, ekipman almak oldukça güç ancak niyeti ve imkanı olan varsa fiyat gayet uygun.

Evet kardeşim, gerçekten uygun bugün Traktöre baktım. T5 115 Electro Command’ı yeni aldık yoksa almayı düşünürdüm.

Yanlış anlamadıysam bir bayi 2018 modeli 335 bine, diğeri 285 bine bıraktığına göre 335 bine satan bayi 50 bin TL daha çok mu kazanmış oluyor?

Onuda sordum. Neden bu fiyata veriyosunuz diye? Biz büyük bayiyiz. Diğer bayiler 300 bine bizden almak istiyorlar dedi plakayı ben takıp veriyim dedim diyor. Benim kotam yükseliyor bu şekilde dedi. Biz fabrikanın sayesinde ekmek yedik. Şu anda piyasa sıkıntılı bizimde fabrikanın stoklarını eritmemiz lazım dedi

335 bin diyen bayiler %10 kar payı alıyor. 285 bine veren bayi maliyetine veriyor ve parası 2-3 ay içerde kalıyor. Anladığım kadarıyla fabrika nezdinde puanı yükseliyor.

Onuda sordum. Neden bu fiyata veriyosunuz diye? Biz büyük bayiyiz. Diğer bayiler 300 bine bizden almak istiyorlar dedi plakayı ben takıp veriyim dedim diyor. Benim kotam yükseliyor bu şekilde dedi. Biz fabrikanın sayesinde ekmek yedik. Şu anda piyasa sıkıntılı bizimde fabrikanın stoklarını eritmemiz lazım dedi
Bir uzmana göre firmaların elinde yaklaşık 1 yıllık traktör stoğu varmış.
Satmak için fiyatı dusurmeleri gerekiyor

Traktörde temel gösterge piyasanın lideri (% 50) NH'nin durumudur.NH'nin ilk dört aylık üretim ve satışı geçen sezonun dörtte biri.NH de durum böyleyse diğerlerinin durumu buna paraleldir.
Liste fiyatı denilen rakamların hayali rakamlar olduğu anlaşılıyor.
Buna rağmen,gerçek fiyatları temel alsak bile kar oranında baklavacıları geçmişler.

Son düzenleme:
Traktörde temel gösterge piyasanın lideri (% 50) NH'nin durumudur.NH'nin ilk dört aylık üretim ve satışı geçen sezonun dörtte biri.NH de durum böyleyse diğerlerinin durumu buna paraleldir.
Liste fiyatı denilen rakamların hayali rakamlar olduğu anlaşılıyor.
Buna rağmen,gerçek fiyatları temel alsak bile kar oranında baklavacıları geçmişler.
Özellikle 2017 olmak üzere satışlar çok iyiydi. Her çıkışın bir inişi oluyor maalesef, şu an ki durumda maalesef böyle.