Dün pullukla çit sürerken birden oldu Şatıl fonksiyonu nu yapmıyor yani boşa almıyor.traktoru stop edip vitesi anca atabiliyoruz.bu şekilde tarladan eve geldim.ustayi aradım ileri geri paketi bozulmuştur diyo.sizce ne olabilir
Satil halatı kopmuş olabilirDün pullukla çit sürerken birden oldu Şatıl fonksiyonu nu yapmıyor yani boşa almıyor.traktoru stop edip vitesi anca atabiliyoruz.bu şekilde tarladan eve geldim.ustayi aradım ileri geri paketi bozulmuştur diyo.sizce ne olabilir
Dün pullukla çit sürerken birden oldu Şatıl fonksiyonu nu yapmıyor yani boşa almıyor.traktoru stop edip vitesi anca atabiliyoruz.bu şekilde tarladan eve geldim.ustayi aradım ileri geri paketi bozulmuştur diyo.sizce ne olabilir
Şatıl İleri paketi bozulmuş.3500tl tuttu.Ne. Olmuş halat tan mi
Gecmis olsun kac saatte bozdu ? Fiyat cok degil paketi degistirmek icin traktoru bóluyorlar mi ?Şatıl İleri paketi bozulmuş.3500tl tuttu.
5300 saatte.evet boluyolar.2013model yıllardır kullanıyoruzGecmis olsun kac saatte bozdu ? Fiyat cok degil paketi degistirmek icin traktoru bóluyorlar mi ?
Biz de td75 inkini değiştirmiştik 4200 saatte. Ama bizim shuttle işlevini yapıyordu vites geçmiyordu. Sokturmusken kuyruk mili balatasini da degistirtseydiniz5300 saatte.evet boluyolar.2013model yıllardır kullanıyoruz