new holland td 80 şahinoğulları tam otomatik pulluk

Ynt: new holland td 80 şahinoğulları tam otomatik pulluk

tam otomatik olayı taşlı yerler için belki iyi olabilir ama sürülmemiş yer bırakıyo, ikilemek gerekir normal pullukla, yanlış mıyım arkadaşlar

paylaşım için teşekkürler.

Videonun 1:00 dakikasına bakıldığında pulluk sanki çok sağa dayalı.en öndeki ayna olması gerekenden az toprak kavrıyor.pulluk biraz daha sola çekilecek bence.sizin görüşleriniz nedir.

serdar38 link=topic=59471.msg642300#msg642300 date=1351363539' Alıntı:
s.a kayserinin neresinden bide bu pulluğun fiyatı ne kadar 4,lü 12 numara
kayseri anbar demirciler sitesinde üretim yapmaktayız, 6000 tl civarı fiyatı vardır.

paylaşım için teşekkürler bana seri gibi geldi hangi vitesle çekiyorsunuz seri 1 den hızlı gibi

gayet güzel , elinize sağlık
ya mehmet usta şu nevşehiremi gönderdiğniz dörtlü onluyu paylaş ta bi bakıyım sana zahmet

Salmislar traktoru yokus asagi pullukla iyi gidiyor pulluk biraz dandik duruyo hemde taninmis markalara gore fiyatida cok

arkadaşlar kotulemeyın lutfen deneyın ve sonu cu paylaşın belkı eksıkler olabılır ama fırma bunları muhakkak goz onune alıp kendını gelıştırecektır bana gore duz pulluğa gore bır tuhaf geldı amadenemek gerek