NEW HOLLAND TN 75 DA
alipasalierkan 18.12.2008 #2 Ynt: NEW HOLLAND TN 75 DA Güzel paylaşım. Traktörün arkasındaki çerçeve çok uyduruk olmuş. Lambaları takacak yer bulamamışlar mı?
Ynt: NEW HOLLAND TN 75 DA Güzel paylaşım. Traktörün arkasındaki çerçeve çok uyduruk olmuş. Lambaları takacak yer bulamamışlar mı?
D değişörenli 18.12.2008 #4 Ynt: NEW HOLLAND TN 75 DA çok güzel resimler kardeş eline emeğine sağlıık
K konyaligencciftci 18.12.2008 #6 Ynt: NEW HOLLAND TN 75 DA Güzel fotoğraflar Uğur ellerine sağlık....
M mancax 19.12.2008 #7 Ynt: NEW HOLLAND TN 75 DA guzel paylaşım teşekkurler... ama o tn nın arkasındaki demiri ben ilk defa goruyorum orjınal olmamalı . . .
Ynt: NEW HOLLAND TN 75 DA guzel paylaşım teşekkurler... ama o tn nın arkasındaki demiri ben ilk defa goruyorum orjınal olmamalı . . .
S salih 19.12.2008 #8 Ynt: NEW HOLLAND TN 75 DA guzel resımler kanka nası tn75da ye baktınmı ceksı yakıtı falan adam nasıl memnunmu sahıbı ıyı gıdıyormu arkadakı cerceve orjınal dııldır adam kendı takmıs onuda becerememıs !!!
Ynt: NEW HOLLAND TN 75 DA guzel resımler kanka nası tn75da ye baktınmı ceksı yakıtı falan adam nasıl memnunmu sahıbı ıyı gıdıyormu arkadakı cerceve orjınal dııldır adam kendı takmıs onuda becerememıs !!!