Hayırlısıyla tt4.65 traktör aldık.
Bir mf'cü olarak nh gerçekten süpermiş. ��
Bir mf'cü olarak nh gerçekten süpermiş. ��
HAyırlı Uğurlu Olsun Allah Utandırmasınbizdede var TT4
canavar canavar
Hayirli olsun gule gule kullanin
Nh ciler saflari sıÄ·laştırn
Ama bunun hostes koltuk yokk
Biri NH ciler mi dedi Cemal abi buradayız[emoji4]Hayirli olsun gule gule kullanin
Nh ciler saflari sıķlaştırn
Ama bunun hostes koltuk yokk![]()
Hayirlisi olsun 75 ide cikmis hosteste vardi onda bayabi ozellikte eklenmis tdd ile ayni para neredeyseBiz traktörü 2-3 ay önce alıyorduk konyada ki fuara gidip resim çeken arkadaşlar hostes koltuğu var ahan da bu da fotoğrafı diyince bizde o gün caydık bekledik bekledik ama daha fazla v-bekleyemedik yine aldık. Nasipte koltuksuz varmış![]()
HAyırlı Uğurlu Olsun Allah Utandırmasınbizdede var TT4
canavar canavar
Icteki derinlik ayari normade calisirken deeinlik ayarliyon distakide camurluk yanindaki sifirda olcak onunlada normal kaldirip indirirsin icdeki hassatirKardeş sana bir sorum var, Arka kolları indirip kaldırmak için koltugun hemen alt yanında iki tane kol var ya onun dıştaki (en sağ) kol ile indirip kaldırıyorum lift oto. basınca kalkıp yine basınca yine ayarladığım pozisyona geliyor, Ama o kolun yanındaki iç tarafta kalan(sol) kol ne işe yarıyor ? şuan o kolların ikiside sıfır (0) pozisyonunda duruyor lift oto. basık konumda ve kollar yukarıda.
Icteki derinlik ayari normade calisirken deeinlik ayarliyon distakide camurluk yanindaki sifirda olcak onunlada normal kaldirip indirirsin icdeki hassatir
Kardeş sana bir sorum var, Arka kolları indirip kaldırmak için koltugun hemen alt yanında iki tane kol var ya onun dıştaki (en sağ) kol ile indirip kaldırıyorum lift oto. basınca kalkıp yine basınca yine ayarladığım pozisyona geliyor, Ama o kolun yanındaki iç tarafta kalan(sol) kol ne işe yarıyor ? şuan o kolların ikiside sıfır (0) pozisyonunda duruyor lift oto. basık konumda ve kollar yukarıda.
Kardeş sana bir sorum var, Arka kolları indirip kaldırmak için koltugun hemen alt yanında iki tane kol var ya onun dıştaki (en sağ) kol ile indirip kaldırıyorum lift oto. basınca kalkıp yine basınca yine ayarladığım pozisyona geliyor, Ama o kolun yanındaki iç tarafta kalan(sol) kol ne işe yarıyor ? şuan o kolların ikiside sıfır (0) pozisyonunda duruyor lift oto. basık konumda ve kollar yukarıda.