New holland tt50 aldım.

Arkadaşlar bugün turbo intercool tt50 nin pazarlıgını bitirdik fiyatı bayiyle aramızda sır.üzerinde gözde marka kabiniyle birlikte gelcek.Sizce dogru tercih mi yaptım?

birde bu traktör eski tt50 lerden baya güçlümüdür?

Ynt: New holland tt50 aldım.

Hepiniz saolun varolun arkadaşlar.

Orjinal kabin degil Emin.orjinal kabin için 3 ay sıra beklersen verebilirim dedi bende kalsın dedim :D Onun yerine Gözde marka kabin koyacak bayi.

Hayırlı olsun güzel traktördür daha önce kullanmıştım geçen yıl satıldı formda paylaşımı çok ,pratik traktör çokda az yakar.

Hepiniz saolun arkadaşlar.daha iyileri sizin olsun.

Arkadaşlar bu traktörlerin sürati kaç km? bana biraz agır devirli gibi geldi.ben intercoolsüz modelini kullandım boş her rampayı 4 le rahat çıkıyodu.

Wood kardeş hani erkuntun vardı 300 dönüm buğday 300 dönüm ayçiçeği ekiyodun ve hala motorun 780 saatte o kadar araziyi her dönümünu bi saatte sürse zaten 600 saat eder e kim ekti kim hazırladı kendimi oldu. Her sayfada başkasın arkadaş bi yerde erkuntcu bi yerde tt50 öylemi.

Erkunt 80.4 ara işlerinde fazla yaktıgı için tt50 turbointercool aldım.Malum ayçiçegi arasına 460/85/R30 lastik girmiyor.