new holland ve case'in ana sayfasına erişilemiyor

Ynt: new hollnd ve case'in ana sayfasına erişilemiyor

müşteri hizmetlerini aramıştım.td75d jant opsiyonelinde 14.9r38 jant var ama,kab.kil.çiftçekerde yok diye.onlar fark etmemişiz hatamızı bize bildirdiğiniz için tesk. ederiz dediler.ben ütermiyorsanız case ' de var onu alayım demiştiim.tam yarım saat case ' i kötülediler zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
site yenilenecek demişlerdi belki ondandır.ama case ' e girilmiyor yaw :(

hellboy-07 link=topic=50944.msg512728#msg512728 date=1326662719' Alıntı:
müşteri hizmetlerini aramıştım.td75d jant opsiyonelinde 14.9r38 jant var ama,kab.kil.çiftçekerde yok diye.onlar fark etmemişiz hatamızı bize bildirdiğiniz için tesk. ederiz dediler.ben ütermiyorsanız case ' de var onu alayım demiştiim.tam yarım saat case ' i kötülediler zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
oha be nasıl bi iştir bu arkadaşlar.hem aynı banttan çıksın hemde kötüle.türktraktöre hiç yakıştıramadım noo*-*-

Cihan_özece link=topic=50944.msg512730#msg512730 date=1326662830' Alıntı:
oha be nasıl bi iştir bu arkadaşlar.hem aynı banttan çıksın hemde kötüle.türktraktöre hiç yakıştıramadım noo*-*-
bende ona kızıyorumişte.new hollanda git case kötü,case git new holland kötü.bu bana ' ' düşmanın yoksa kardeşindemi yok ' ' atasözünü hatırlattı :)

hellboy-07 link=topic=50944.msg512735#msg512735 date=1326662981' Alıntı:
bende ona kızıyorumişte.new hollanda git case kötü,case git new holland kötü.bu bana ' ' düşmanın yoksa kardeşindemi yok ' ' atasözünü hatırlattı :)
:D

hellboy-07 link=topic=50944.msg512735#msg512735 date=1326662981' Alıntı:
allah allah oda ayrı bi acayiplik bizim burda ise aynı bayi hem nh ' ı hemde case ' yi satıyor hangisini istersen onu al diyor birbirlerini kötülemeleri saçma bence sonuçta ikiside ayynı banntan iniyor...

_ÖzGüR_ link=topic=50944.msg512747#msg512747 date=1326663346' Alıntı:
allah allah oda ayrı bi acayiplik bizim burda ise aynı bayi hem nh ' ı hemde case ' yi satıyor hangisini istersen onu al diyor birbirlerini kötülemeleri saçma bence sonuçta ikiside ayynı banntan iniyor...
sizin bayii ikisini birden satıyorda ondan kötülemiyor :) birde ayrı ayrı satan bayiilere sor bakalım nredeyse kavga edecekler birbiriyle zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
ama aynı şahısa hem new holland hem case bayiliği vermiyolardı benim bildiğim.çünkü rekabet fabrikanın işine geliyor traktörler ucuz satılıyor bu sayede fab. daha çok traktör üretiyor :)

Ynt: new holland ve case'in ana sayfasına erişilemiyor

kırsehirde iki kardesin cocukları satıyo biri case ve biri newholland hangısıne varsan o iyi oburu kötü

zamn geldiydi gariba onları ayarlacaklardır :) güncelleme yapıyo olablrler 2 gündür bende deniyorm açmıyor.

Site daha yeni revize edildi, o yüzden böyle aksaklıkların olması normal. Ama eski siteye nazaran biraz daha yavaş açılıyor, site içinde gezinirken eskisi kadar hızlı olmuyor, o yönü kötü olmuş.

Ahmed Gülsu link=topic=50944.msg513040#msg513040 date=1326718392' Alıntı:
Site daha yeni revize edildi, o yüzden böyle aksaklıkların olması normal. Ama eski siteye nazaran biraz daha yavaş açılıyor, site içinde gezinirken eskisi kadar hızlı olmuyor, o yönü kötü olmuş.
evet dediklerine katılıyorm.
daha güzl olsun die daha berbat etmişler bence . öbürküne alışmıştık.