New Holland vs Başak

Merhaba Arkadaşlar Sizce New Holland TD 100D mı? Yoksa Başak BE90 mı? Lütfen yardım edin. New Holland = 92.500 TL. Başak = 95.000 TL. İkisi de 2015 model ve hiç kullanılmamış.

new holland tabikide size gerçekten çok güzel fiyata bırakmışlar td100 'ü. Sebepler neler derseniz yaygın servis ağı. Yedek parça bolluğu ve 2elde değeri.

Teknik verilere bakınca Başak üstün duruyor ama tarlada bir denemek lazım.Bana kalsa ben newholland derim.Yedek parça,servis,marka değeri vs başakdan çok daha üstün.Ayrıca başağın kabin içi çok kötü.İncelediniz mi biliyorum ama 2016 model yeni dizayn kudret 100 lüks modelini incelemenizi önemle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
İkisini daha önce hiç yan yana görmemiştim. Yan yana görünce farkı anladım. New holland hem tasarım hem güç bakımından çok iyi. Kararım New Holland dan yana şimdilik. Ama Be90 nı tavsiye eden çok insan var.