New Holland Yeni TT4 serisi kullananlar model ve fiyat bilgisi kim ne kadara aldı ?

New Holland TT4 serisini model ve bayii den aldığı fiyat ile yazarsa bizim gibi alacak arkadaşlar faydalansın şimdiden teşekkürler.

Ben yetkili servise sordum power shuttle arızası yapıyor dediler bu konuda şikayetçi olan arkadaşlar da vardı konuyu fab mesaj attım cevabı gelince buraya yazarım

Bu modelin oluşumuna katkı da bulunduğum için konuyu yakından takip ediyorum isteklerimizden bazılarını yapmadılar ama yine de güzel 4 piston ,40 km hız ve 12 vites olsa daha iyi olurdu ama olmadı

Bu modelin oluşumuna katkı da bulunduğum için konuyu yakından takip ediyorum isteklerimizden bazılarını yapmadılar ama yine de güzel 4 piston ,40 km hız ve 12 vites olsa daha iyi olurdu ama olmadı

TT4.50 rops olanı egzozu yukardan aşağı yan tarafa mazot deposunun yanına alınabilir mi hocam sizce ? tt 50 yeni kasalardaki gibi