NH T5060 İçin Pulluk Seçimi

Arkadaşlar biz geçen hafta yeni t5060 aldık bundan önce l95 vardı onunla 5 li 12 li çekiyorduk.Şimdi motor büyük olunca bu pulluk çok küçük gelmeye başladı yeni pulluk almayı düşünüyoruz ben 3 lü dönerli olsun diyorum ama kaç inc ' lik olması gerekli sizce.Ben biraz araştırdım ama bu sitede daha küçük motorlar için yazılmış acaba 106 hp lik bir traktör için hangisi daha uygun

Ynt: pulluk seçimi

bence 4 lü ayarlı olanlardan alın :) 16 fln şöyle yada sizinkine bi ek yapabilirseniz de olabilir sanki :)
bizim erkuntlar S serisinine 4 lü 12 aydın aldık batmama sorunu fln diğeri E serisine aynı numara ulu aldık yapı olarak ufak görünüyor ama ünlü daha ii bişeyde gidiyor..

evet banka kredisi eskiyi verdik l95 vardı onu 38 e 97 model yeniyi 110 a aldık.
bende aslında 6 lı yapmayı düşündüm ama çok ağır olucaktı bizim pulluk 5 li hlde 1100 kg geliyor onunla çok fazla artacak o yüzden küçük düşünmüştüm

ya bu yıl kuraklık nedeni ile biyatlar düşmüş ama l95 de kibin sonradan bide motor 7000 saatde o yüzden biraz bakım gerekiyordu