Ynt: NH TÜMO Yardımlaşması Ama Sonuç Hüsran
Eyvallah bu sıtede sonunda benım soledıklerıme katılan bırını gormek cok hoş oldu ;D anlş-*s
delihan link=topic=66822.msg758541#msg758541 date=1373921042' Alıntı:arkadaşlar tümosann nickli arkadaşımız haklı kısa olunca daha çok çeker ki bizzat kendim yaşadım bu olayı defalarca köyümüzde silaj fabrikası var tamperli tırlar silaj getirip silaj ambarlarına döküyorlar silajın içinden çıkamıyorlar fabrikanın motoru var tm 120 onu atıp çıkarıyoruz tırları bir seferinde motoru ben sürerken halatı uzun bağladım çıkmadı tır ardından tırın şoförü indi halatı 2 ye katladı kısalttı ilkten çıkarmayan motor halat kısaldıktan sonra tırı öyle çıkardı ki sanki arkasında bişey yok bende orada anlamış oldum ki kısa olduğu zaman daha çok çeker şimdi diyeceksiniz ki sen motoru becerememişsin halat uzunkende ben kullanıyordum motoru kısaykende aynı viteste çektim çıkardım yani kısa halatın faydası çok bu arada gereksiz yere polemiğe girmeyin ne olur bu mübarek günlerde kalp kırmayın bari
Eyvallah bu sıtede sonunda benım soledıklerıme katılan bırını gormek cok hoş oldu ;D anlş-*s