antrakoz vardı 10 gün önce bellis attım hastalığı durdurmuş ama tekrar istiyor perşembe günü tekrar bellis atacağım bu ilaç 90 tl idi geçen sene şimdi 135 millet ne ekerse ona bindiriyolar yok satıyo.
challenge bulamadık piyasada kalmamış bizde Orisafem 600 kullandık,
birde burası otsuz kısım, çoğu yerde diken ve acımık var
Nohuttaki köygöçüren için bir ilaç var mı acaba
mersin ticaret borsasında 6/8 tl arası gözüküyor İnternetten takip ettiğim kadarıyla...Leblebilik nohut ve yemeklik nohut fiyatları nasıl
Bu yarıklar kurt yemesi. Nohut büyümüş artık bir zararı olacağını düşünmüyorum.Bazı köklerde bu şekilde yarıklara rastlıyorum. Fikri olan ya da daha önce karşılaşan var mı? Ayrıca ot ilacı bizde de yapraklarda sararmaya neden oldu.
Yapraklar dokununca kopuyorsa düşüyorsa yaprak sineği zararı var![]()
![]()
![]()
aşırı yağmurlardan bu hale geldi mantar değil ama değişik bir yaprak hastalığı adını ve çözümünü bilen var mı?
kopma yok... sağlam ama çirkin boz bir renge dönüşmeye başladıYapraklar dokununca kopuyorsa düşüyorsa yaprak sineği zararı var
Fotoğraflar öyle göstermiyordu ama yerlerde yaprak parçaları var dikkatli bak bence yaprak sineği mücadele etmeye değermi dersen aşırı derecede değilse bu saatten sonra gerek olmayacağı kanısındayımkopma yok... sağlam ama çirkin boz bir renge dönüşmeye başladı
Çorumda nohuta ot ilacı bulamıyoruz karaborsaya düşmüş.
Challenge 600
Cheprio
Chekich vs.
Ilaçları gibi yaprak üstüne uygulanan ilac lazim ama çorumda bulamıyoruz yardımcı olacak birisi varmı.
Çorumda nohuta ot ilacı bulamıyoruz karaborsaya düşmüş.
Challenge 600
Cheprio
Chekich vs.
Ilaçları gibi yaprak üstüne uygulanan ilac lazim ama çorumda bulamıyoruz yardımcı olacak birisi varmı.
Bende 3 tane challenge 600 var kardeşim kargoyla gönderebilirim daha fazla istersende temin edebilirim
Çok saolun. Dün buraya yazdıktan sonra Ankaradaki kuzenimi aradım o buldu bugün yolluycak kargoyla. Sizin de Çorum da bir işiniz vs. Olursa ben her zaman burdayım bi mesaj atmaniz yeterli.Kayseride var. Kutusunu 180 den aldım. Corumda acaip bir nohut üretimi var. Tabi bulamazsınız.yardımcı olurum kardeşim
Çok saolun. Dün buraya yazdıktan sonra Ankaradaki kuzenimi aradım o buldu bugün yolluycak kargoyla. Sizin de Çorum da bir işiniz vs. Olursa ben her zaman burdayım bi mesaj atmaniz yeterli.