tekirdağ malkara hazır elenmiş yüksek verimli nohut tohumu elimde mevcut 1 tonkadar verebilirim
irtibat-0541 910 19 09
Çeşidi nedir
romanya cinsi 315 kg verim alındı 8-9 mm boyutunda
İyi güzelde malkara çok uzak nakliye işi sıkıntı denizli
Ustam, hastalık dayanımı nasıl siz sıkıntı yaşadınız mı yetiştirirken, bicerdoverle bicilmesi kolay ve verimli oldu mu Selamlarromanya cinsi 315 kg verim alındı 8-9 mm boyutunda
Kırklareli de neredesiniz hava orada çok kurak ve sert geçiyor diye biliyorum. Artı yağış açısından da kurak bir bölge. Nohut oralarda tutabilir beki diye düşünüyorum ama bu benim fikrim. Tabi bölgeden bölgeye de değişiyor. Yetişiyorsa süper. İşçilik dersen bence zahmetli. Kolay gelsin bereketli olsun diyim.![]()
Beyaz nohut mu bu
Ustam, hastalık dayanımı nasıl siz sıkıntı yaşadınız mı yetiştirirken, bicerdoverle bicilmesi kolay ve verimli oldu mu Selamlar
ekim öncesi tohum kodlama ve üste 2 defa antraknoz ilaçlamasıyla sıkıntısız bir yetiştirme dönemi yaşandı biçerde biçim konusundada sıkıntısız bir çeşit bende sırf verim ve biçim konusu yüzünden uzun araştırmalar yapıp bu çeşitte karar kıldım
Tohum kodlama nedir ?
315 kg 1000 m2 (dekar) alandan nasıl aldınız bende merak ettim...romanya cinsi 315 kg verim alındı 8-9 mm boyutunda
Kışlık nohut diyoruz(Azkan) ..Bende tohumluk var ama yerini z bizden çok uzak..Selamun Aleyküm Arkadaşlar,
Trakya Kırklareli Bölgesinde nohut ekmeyi düşünüyoruz.
Biçerdöverle biçilmeye uygun tohum aramaktayız. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Selamlar Hürmetler,
315 kg 1000 m2 (dekar) alandan nasıl aldınız bende merak ettim...
Nohut verimi Türkiye ortalaması 100 kg. Akdeniz gdogu da sonbahar ekimlerinde ort. 180/200 max 250 kg alınıyor...
Bahsettiginiz tohum cinsini hiç duymadım ama burada paylaşırsanız ekim zamanı sıklığı ve besleme bilgilerini verirseniz biz de faydalanıriz