off road cx 95....

Ynt: off road cx 95....

İlk videoyu izlediğimde Niva olsa orayı çıkardı diyecektim... fanatiklik olmasın diye yazmadım.

2. videoyu izleyince işte Niva bu dedim :) Dağ keçim benim... burdaki oyunlarda da dışardan kimse şans tanımazdı derece yaptı, ÇOK anlı-şanlı görüntülülerin yarıya yakını parkuru tamamlayamadı, çoğunu biz çektik... hatta bi kısmı ciddi hasar aldı, çekici geldiydi...

Bu arada eski kasa uzun şase Vitara çıkıyo, yeni kasa kısa, tek kapı Vitara çıkamıyo! Dediğim gibi ya lastik ya sürücü sorunu var, ilginç...

Bu eski video arkadaşlar bu yılda çektim atiyim şimdi .. Seneye bende katılcam sameyle bakalım ne olur geçermi o parkurları ne dersiniz??;)

memory43 link=topic=43580.msg796511#msg796511 date=1384803688' Alıntı:
güzel paylaşım Osman katı tabi sitede bir değişiklik olur ar-*-s
devrilir same diye korkuyorum rezil olurum sonra;);)

UÖZKAN.77 link=topic=43580.msg801324#msg801324 date=1385634207' Alıntı:
Devrilmez de arazi araçları kadar hızlı gitmez..
yok ama öyle deme abi çok yan bey yerleri var parkurun araçlar bazen iki teker üzerinde gidiyo!!!;(

Valla bizim burdaki parkur baya zorluydu.. araçların %10-20 ' si kırıldı.. %20-30 ' u parkuru tamamlayamadı! Ama traktöre eğlence gelirdi.. ha çok yavaş gider o kadar..