İyice de tarif ediyor bide türkçe olaymışNereye gitmesi lazım ki[emoji4]

İyice de tarif ediyor bide türkçe olaymışNereye gitmesi lazım ki[emoji4]
Bu frenin hava alması niye mazot otomatiği gibi değilse öyle olsa çok basit olurdu..Ben anlatmıştım sana şeffaf hortumlar hava alma tekniği
Daha yapmadım şu anBaki sen normal araçlarda hava alma tekniğini biliyonmu nasıl yaptın anlatirmisin
Bu katalogdaki gösterdiği gibi hortumun diğer ucunuda yağ dolu kaba koyacam değil mi.? Yoksa olmaz..Evet hortumu memelere tak KontAgi aç pompala hortum şeffaf olacak şeffaf borudan hava gelmeyene kadar pompala sonra memeyi sık hortumu çıkart hortum memeye bol olmayacak dibinden hava almasın
3. Fren sisteminin boşaltılması ÖN SÜRÜŞ DİNGESİ Z 6441, Z 7441, Z 8441 Bu sistem kanamadan önce Römorku boşaltmak için her zaman gerekli Kontrol vanasını 1 noktasına göre kontrol edin. Basınçlı havalı fren sisteminin havasının alınması Römorklar için ve bu bile yapılmalıdır Hava römork frenlerinin Kurulmuş. Sistemi çalışma hava basıncında havalandırın 730 ± 20 kPa. Sistemi aşağıdaki şekilde havalandırın: - Fren hidroliği dengeleme deposundaki fren hidroliği seviyesini kontrol edin. Eksik hacim ekle Fren sıvısı fren hidroliği deposuna maksimum seviyeye kadar çıkarın. - Ön tahrik aksı frenlerinin havalandırma vidalarının plastik tapalarını çıkarın ( Vidalar redüktörlerin üst yüzeylerinde bulunur). - Havalandırma vidalarını hortumları (1) kaydırın ve diğer hortum uçlarını Şeffaf tank kısmen fren sıvısıyla doldurulmuştur. Hazneyi en az 300 yerleştirin Mm (2) havalandırma vidalarının üstünde. Havalandırma vidaları sürekli olarak Vida dişleri vasıtasıyla fren sisteminin havalandırılmasını önlemek için basınç. - Sol ve sağ fren aynı anda harekete geçirilir. - Havalandırma vidalarını maksimum 1/4 tur gevşetin. - Tam olarak kilitlenmiş fren pedallarını dayanağa kadar bastırın ve havalandırma vidalarını sıkın. - Fren pedallarını serbest bırakın ve hava kabarcığı çıkana kadar prosedürü tekrarlayın Hortumdan. - Havalandırma vidalarını öne kanamadan sonra 0,8 - 1,2 Nm (3) torkla sıkın Dingil fren sistemi.
Bu gösterdiğin kısmın google göre çevirisi [emoji4]
Yağmur yağdı her taraf çamur oldu daha almadım.Ne yaptın baki aldinmi havasini
Yağmur yağdı her taraf çamur oldu daha almadım.
Yarın biraz iyi olursa bakacağım..
Kar beklerken yağmur iniyorBu ayda Sivas'a yağmur mu yağdı?