ön süspansiyon gerekir diye düşünüyorum

Ynt: ön süspansiyon gerekir diye düşünüyorum

adama yazık ıcerıde ıçi dısına cıktı... bende cok buyuk bıseye asılıyor sanmıstım meger jeep mıs traktor zayıf kalmıs...

ön süspansiyon bence traktörlerde opsiyonel değil de standart olması gerekir diye düşünüyorum...

ön ağırlıkları tam olmasına rağmen , zorlanıyor... ön süspansiyon , süspansiyon........

CLAAS ' ın Celtis serisinden bir model. Sanırım 446 (92 Hp) veya 456 (102 Hp). Bu segmentteki herhangi bir traktörde malesef ön süspansiyon yok. Zaten kompakt bir sınıfta yer alıyor. Bu yüzden ön süspansiyon koymuyorlar. Bence fazla zıplamasındaki neden hep aynı padanaj yaptığı izdeki çukura vurmasıdır. Zaten son hamlede geri çekilip başka açıdan deneyince çıkıyor.

alipasalierkan link=topic=23339.msg190930#msg190930 date=1246397211' Alıntı:
CLAAS' ın Celtis serisinden bir model. Sanırım 446 (92 Hp) veya 456 (102 Hp). Bu segmentteki herhangi bir traktörde malesef ön süspansiyon yok. Zaten kompakt bir sınıfta yer alıyor. Bu yüzden ön süspansiyon koymuyorlar. Bence fazla zıplamasındaki neden hep aynı padanaj yaptığı izdeki çukura vurmasıdır. Zaten son hamlede geri çekilip başka açıdan deneyince çıkıyor.
selam arkadaşım. birde bu videoyu izle bunada ön süspansiyon gereklimi acabahttp://www.izlesene.com/video/arabalar-john-deere/543502

nailyetek link=topic=23339.msg190945#msg190945 date=1246398395' Alıntı:
selam arkadaşım. birde bu videoyu izle bunada ön süspansiyon gereklimi acabahttp://www.izlesene.com/video/arabalar-john-deere/543502
ondaki süspansiyon hiç bişide yok airsuspansıon