Önemli!!!

1000 başlık (hem süt hem besi olacak süt hayvanı 250 civarı gerisi dana buzağı düve şeklinde) ahır için kaç metrekare alan gerekir? Sadece ahır kısmı revir Sağım bölümü buzağı kulubelerinin olduğu kısım silaj çukuru kaba ve kesif yem deposu garaj ve gübre bölümlerinden oluşan bir alandan bahsediyorum içinde merası tarlası yok sadece ahırlar ve ahır ve hayvanların gerekli bölümleri olacak.Kabaca bir metrekare hesabı yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. ..

Ynt: Önemli!!!

Hüseyin yanlış yazmadın değilmi 1000 baş büyük rakam , orta ölçekte bir fabrika bu onlarca çalışan , inşallah burada bu konuda yorum yapacak arkadaşlar vardır.

hüseyin büyük oynayacak ve sürümden kazanacaksın sanırım
ama büyük başın derdide büyük olur
1000 baş hayvan demek 1000tane dert demek
diger sıkıntıları saymıyorum bile

YAVUZ_13 link=topic=75102.msg885470#msg885470 date=1398796865' Alıntı:
hüseyin büyük oynayacak ve sürümden kazanacaksın sanırım
ama büyük başın derdide büyük olur
1000 baş hayvan demek 1000tane dert demek
diger sıkıntıları saymıyorum bile
aynn haklısınız babam var dedem var onlar tecrübeli onları da arkama aldım

ismail_17 link=topic=75102.msg885466#msg885466 date=1398796568' Alıntı:
Hüseyin yanlış yazmadın değilmi 1000 baş büyük rakam , orta ölçekte bir fabrika bu onlarca çalışan , inşallah burada bu konuda yorum yapacak arkadaşlar vardır.
yok doru yazıldı inşallah bakalım

gerçek anlamda mühendislerle yapılacak bazı çalışmalar sonucu bu cevabı alabilirsin amatörce yapılacak işler sana sonradan pahalıya patlar

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt