Orijinal Harita + Pancar Mod

nb5ii9aoq5z.jpg

smjym61pt37m.jpg

hhxlavm62axa.jpg

upfftpfwjoti.jpg

6nbi9s7w6rb5.jpg

o1plxoq1ygba.jpg

fr322tt2l26g.jpg

LİNK : http://uploaded.to/file/5z0zsd

Ynt: Orijinal Harita + Pancar Mod

bide çeltik modu yapsalar warya tamam kalan degme keyfimee

gerçekten süper pancar çıktı çeltikte yakında çıkıcak ve kış ta geldi işlerde bitti bundan gayrı ls oynarken parmaklarım klawyeye yapışır :):):):)

dostum ben bu modu kurdum amane pancar ekebildim nede hangardaki pancarı arabalara yükleye bildim yardımcı olursan sewinirim

umut arkadaşım lütfen paylaştığın yamaların sorunlarıylada ilginerisen sewinirim 3-4 günden beri sorunuma cewap alamadım biraz şyt-*-sa yardım et

:S ellerin sağlık kardeş ama ben bu yamayı bir trlü kuramadım pancarları yükleyemiyorum :Sacaba sebebi nedir :S kom*-* ??*-s

arkadaşım yükledim ama reside gösterilen limanda bende yonca çıktı ve pancarı biçtim ama bir türlü ne depoya nede romorka boşaltamıyorum pancar biçerde kaldı nereye boşaltacam yardıcı olurmusun acele arkadaşım

tesekür ederimde kardesim bunu nereye koyacaz ayrıntılı anlatırsan sevinirim simdiden tesekürler şimdiden