Osman son kararını vermeden bi izle:)

arşivden bi video..Osman dikkatlice bi izle.. ağır devir 8441.. Same 110 ' u sıkıştırıyo.. Çorum ' da niye 1-2 yılda 200 ' e yakın zetor satıldığı.. bayiyle tanışıyom.. 'motorların arkası gelmedi, mümessil zayıf çıktı yoksa komşu illeri bile zetor dolduracaktık' dedi.. :)

kesinlikle marka karalama için değil.. ama ağır devir zetorlar kendinden beklenenin çok üstünde motorlar.. pulluk ve ağır römork işlerine ısrarla tavsiye edilir.. uzun yolda bayar.. 30 km ' yi zor görüyo.. hafif sıradan işlere kesinlikle yaramaz!

inşallah temiz/ucuz bi tane denk gelir.. bu yazdıklarımı hatırlarsın:)

Zetor Tractor Ploughing and racing... TURKEY

Ynt: Osman son kararını vermeden bi izle:)

Yılmaz gayet iyi çekiyorlar.. deneme amaçlı eşit olsun diye galiba..

yoksa benim tanıdığım ağır devir 7441-8441 ' lere 5/12 hatta 5/14 takılıyo Çorumda.. seri 3 ile çekiyo..

Abi ben kararımı verdim sıkıntı yok ne olursa olsun alacağım zetor u ister çeksin ister çekmesin ..!!) same den sağlamdır heralde .;)bu arada steyr ve sameyi yükşedim gönderdim adapazarında şuan muhtemelen geri de getirmem diye düşünüyorum midem bulandı artık same den biliyosun ' ' çiftçiler traktör sıfır case vereyim diyor ama bilemedim yerli motorda almak istemiyorum aynı yerde 6460 massey ve 6330 john deere de var saattleri yüksek biraz 5 ooo i geçkin ... Nasipse bayram ertesi adapazarındayım osman (çalışkan54) kardeşimin yanındayım bir sonuca varacaz inşallah seni bilgilendiricem abi... İstanbuldaki 10641 lere de 50 bin teklif verdim ;) toyota raw 4 + 20.000 nakit dönmediler .. Bakalım kısmet abi... Steyr i satamıyoruz bu arada biliyosun baba ambargo koydu ... Onu satabilsek işimiz kolaydı.. Şimdi birde satmadan zetoru kapıya sokarsam başta babam küfür ederler adama ;) hepsi hepsi 1 dönüm arazim var burda onuda makinalar dolduruyor zaten...yani benim işler karışık anlıcağınız şu samede ne çıkacK oda önemli grank keçesi patlak bakmışlar o kesinde 1 ve 2 de kalıyor o nedir bilememişler bayramdan sonraya kaldı abi durum bu şimdilik;)

Osman.. o 10641 ' ler benim gözümde milli piyango.. inşallah hiç olmazsa bi tanıdığa gider..

ama hep dediğim gibi ağır devir 7441-8441 emin ol senin 10 tonluk tandem römorku minareye çıkartır.. yani 10641 ' i alıp yatıracaksan o da zarar..

sonra 35 tl civarı 7441-8441 temiz takip edip denk getirip alınır.. yaptığı işe göre bedavadan biraz pahalı demek:)

inşallah temiz bi ağır devir 8441 ' i bırak 7441 bile denk gelsin.. emin ol ağır yükte tadına doyum olmaz.. boş kelle gitmek çok sıkıcı.. zaten direk seri 6 ile rahat kalkıyo motor.. ama 10-15 tonla ÇOK hoş.. hep bişeyler bağlayıp çekmek istiyo insan:)