ÖSS sona erdi :D

ÖSS ye girmiş arkadaşlara geçmiş olsun
sınav hakkındaki düşüncelerinizi alalım

benim sınav parçalı bulutlu
sınav sonuna kadar bekledim daha önce 2 sene önce sınava girmiştim onda son 15 dk. kala çıktım bu sınavda hoca kalemleri fırlatın diyene kadar sınıfta kaldım

bakalım sizin sınav nasıl geçti ???

Ynt: ÖSS sona erdi :D

Geçmiş olsun Salih. Tarih-1 bana çok zor geldi ya, baya terletti. Cevaplara hiç bakmıcam açıklanana kadar. Ne gelirse razıyız...

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=4778.msg49281#msg49281 date=1213527630' Alıntı:
Geçmiş olsun Salih. Tarih-1 bana çok zor geldi ya, baya terletti. Cevaplara hiç bakmıcam açıklanana kadar. Ne gelirse razıyız...

benim tarih ve edebiyattan pek sorunum olmadı ama matematik ve fen zordu :S

POYRAZLI SALİH link=topic=4778.msg49287#msg49287 date=1213528322' Alıntı:
benim tarih ve edebiyattan pek sorunum olmadı ama matematik ve fen zordu :S

Ben onları çözmediğim için bilmiyorum. Zaten Matematik ile Fen ' in kolay olduğu ne zaman görülmüş. :)

okadar ter döktünüz sene boyunca zordu mordu boş iş bunlar inş istedıgınız ve dıledıgınız puanı alırsınız

matematık harbı zormuydu yaw ben hıc bakmadım sayısallara sozelı yaptım cıktım ama baya terlettı gecen yıla gore kly geldı bana mustafa hocam bende senın gıbı yapcam sonuclara kadar bakmıcam

sayısal 1 ve 2 bana kolay geldi sözelle işim olmadığı için pek bakamadım