Ot biçme-Çevirme

Ynt: Ot biçme-Çevirme

Ali SARAÇ link=topic=54655.msg579501#msg579501 date=1334267560' Alıntı:
oku bakalım ben ne demi$im .. kimsenin sana sinirlendiği yok .. adam akıllı okursan anlarsın ..
Tamam usta karde$im uzatmaaaa....Ne adamlık merakın varmış...

barath link=topic=54655.msg579503#msg579503 date=1334267628' Alıntı:
Evet çağrı kardeşim arkada$ın mantığıyla bir paket otun sadece biçimi basımı 5 liraya geliyor.Neyse o biliyor i$in içinde :D :D senin söylediginde gayet mantıklı sanki 12 13 e yapılır çünki 1 dönüm mısır silajı 50 liraya yapılırken ot biçme çevirmeye 20 lira istemek insafsızlık gibi geldi banada o yüzden biraz şaşırdım.
dediğin gibi,10-12 balya desek dönüme balya başı 1 lira sana koyar,1,75-2 civarı basıyorlardı geçen sene,1 lira da nakliye toplama vs masraflar için kabaca koysak 4 lira maliyete geliyor daha yetiştirme masrafları olmadan.20 hakkaten bana da biraz insafsız geldi,aynı zamanda ot biçmiş çevirmiş biri olarak yanlış anlaşılmasın :) hani yakın yer olduktan sonra çevirmeyi doğru düzgün işten saymaya bile gerek yok bana göre :)

Arkadaşlar ben dere boyundaki 18 dk.yerimize yekmek istiyorum.Tahmini kaç balya yonca alabilrim sizce.bir de bu kadar yer içiniçme çevirme makinası almaya gerek varmı yoksa dışarımı yaptırayım.Bilenler yrlursa sevinirim.... :S slk-*-s