Ot Toplama Tırmığı Helikopter

Arkadaslar kullandığınız ve memnun olduğunuz ot toplama tırmığı onerileriniz nedir? Paksan sürüm tınaz vb hangi markaları önerirsiniz?
images (27).jpeg

Paksanın şasesi çok zayıf şanzıman da yerli galiba onu ordan eledim
Tınazın şanzımanı kendi üretimi ve destek kolunu yaysız yapmışlar bu yüzden şanzıman ve kollar risk altında onu da eledim.

Sürüm ve Çelmak hangi şanzımanı kullanıyor bilmiyorum, onlar olabilir.
Haryo tavsiye ederim.

Fimaks vardı bizde bi ara, italyan şanzımanlı şasesi de çok sağlamdı onu da tavsiye ederim. Ama onun da tırmık telleri çok kalındı engebeli çayırda olmayınca sattık. Adam hala kullanıyor 10 sene oldu.

Bugun artur marka sordum 2 tekerli bugun alsaydım 25 bin nakit yeni liste 34 binmiş değermi almaya
Bizim çayırlar çok girintili, bazı yerlerde tırmıkla otu sürükleyerek düze çekiyorum, top oluyor tabi onu dağıtmayla uğraşıyorum. Kenarları düzlememle çayırın geri kalanını toplamam aynı süre. Helikopter olsa hem zaman hem yakıt tasarrufu olurdu. Sizinkiler de öyleyse, (tabi zemin düz olacak) alınır.
Ama bu yaz eski tırmıkları birleştirip 8li yapmayı planlıyorum. Bizim zeminde en iyisi eski tırmıklar. Bakalım hayırlısı :)

Bizim çayırlar çok girintili, bazı yerlerde tırmıkla otu sürükleyerek düze çekiyorum, top oluyor tabi onu dağıtmayla uğraşıyorum. Kenarları düzlememle çayırın geri kalanını toplamam aynı süre. Helikopter olsa hem zaman hem yakıt tasarrufu olurdu. Sizinkiler de öyleyse, (tabi zemin düz olacak) alınır.
Ama bu yaz eski tırmıkları birleştirip 8li yapmayı planlıyorum. Bizim zeminde en iyisi eski tırmıklar. Bakalım hayırlısı :)
Bizim orda dönüme 50 55 balya ot bagliyoruz yogun sapta papatya top top yapiyor beni ugrastiryor