Biz 4 teker aldık daha dengeli oluyor makinePeki 2 teker mi 4 teker mi?
Fare çukuru çoksa 4 teker şart. Hatta almışken 4 teker alın derim. Aradaki fiyat farkı çok uçuksa 2 tekerli alıp 4 tekerliye çevirirdim ben olsam.Peki 2 teker mi 4 teker mi?
Bizim çayırlar çok girintili, bazı yerlerde tırmıkla otu sürükleyerek düze çekiyorum, top oluyor tabi onu dağıtmayla uğraşıyorum. Kenarları düzlememle çayırın geri kalanını toplamam aynı süre. Helikopter olsa hem zaman hem yakıt tasarrufu olurdu. Sizinkiler de öyleyse, (tabi zemin düz olacak) alınır.Bugun artur marka sordum 2 tekerli bugun alsaydım 25 bin nakit yeni liste 34 binmiş değermi almaya
Bizim orda dönüme 50 55 balya ot bagliyoruz yogun sapta papatya top top yapiyor beni ugrastiryorBizim çayırlar çok girintili, bazı yerlerde tırmıkla otu sürükleyerek düze çekiyorum, top oluyor tabi onu dağıtmayla uğraşıyorum. Kenarları düzlememle çayırın geri kalanını toplamam aynı süre. Helikopter olsa hem zaman hem yakıt tasarrufu olurdu. Sizinkiler de öyleyse, (tabi zemin düz olacak) alınır.
Ama bu yaz eski tırmıkları birleştirip 8li yapmayı planlıyorum. Bizim zeminde en iyisi eski tırmıklar. Bakalım hayırlısı![]()
50 55 burada piyangoBizim orda dönüme 50 55 balya ot bagliyoruz yogun sapta papatya top top yapiyor beni ugrastiryor