PANCAR MAKINASIYLA SÖKERKEN İLK VİDEO'M :D

BU BİRAZ KÖTÜ OLDU AMA YAKINDA DIŞARIDAN ÇEKİM YAPACAĞIM GENELDE BEN SÖKTÜĞÜM İÇİN KAMERAMAN SIKINTISI VAR :) BENİM KÜÇÜK KUZEN ÇEKTİ YİNE ÇOCUĞU TARLAYA GÖTÜRMEZSEK AKŞAMA KADAR AĞLIYO :S ;D
BARIŞ PANCAR SÖKÜM MAKINASI ..ANAYURT KÖYÜ

di-U2S4.jpg

di-V3X6.jpg

di-FDKF.jpg

di-0HZ6.jpg

Ynt: PANCAR MAKINASIYLA SÖKERKEN İLK VİDEO'M :D

Makinenin ilk videosu kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Makineden memnun kaldın galiba Volkan, sorunsuzca çalışıyordur inşallah. :) Paylaşım için teşekkürler...

Holland link=topic=47941.msg463108#msg463108 date=1320103663' Alıntı:
Makinenin ilk videosu kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Makineden memnun kaldın galiba Volkan, sorunsuzca çalışıyordur inşallah. :) Paylaşım için teşekkürler...
eywallah blader evet çok dehşet bi makına :) memnunuz tek sıkıntımız arka hazırlama tek onuda çift yaptırabilirsek otlu çöplü tarlalarda çok faydalı ve seri söküm yapacağız :)

Kolay gelsin.Pancarın bitmeye sizinde sökmeyi bırakmaya niyetiniz yok.Allah daha çok versin :) Arka hazırlama pancarların kafalarını koparan şey oluyor değil mi? :D

Alıştın mı la Erkunta eskiden derdin ben kullanamam bu motoru die :D Barış ta güzel makinaymış kaç dekar çıkarıyon günde. Elin gavuru gaza basıyo acıma mazota acıma :D bas gaza isyan başlasın

demir45 link=topic=47941.msg463121#msg463121 date=1320105228' Alıntı:
Kolay gelsin.Pancarın bitmeye sizinde sökmeyi bırakmaya niyetiniz yok.Allah daha çok versin :) Arka hazırlama pancarların kafalarını koparan şey oluyor değil mi? :D
sağolasın mahmut cümlemize evet kafasını değilde ön temizleme yaparak yaprağı yarıya indiriyor sadece kafa üzerinde 3-4 parmak yaprak kalıyor onuda ön başkesim bıçağı kesiyor o biçak inişli çıkışlı her pancara ayrı muamele yapar ;D hazırlama belli bi seviyede temizler gider yapılan ayara göre.
doganbey1 link=topic=47941.msg463123#msg463123 date=1320105530' Alıntı:
Alıştın mı la Erkunta eskiden derdin ben kullanamam bu motoru die :D Barış ta güzel makinaymış kaç dekar çıkarıyon günde. Elin gavuru gaza basıyo acıma mazota acıma :D bas gaza isyan başlasın
la kanki gülmede inan yakıtı düştü yaa :D 1 kamyon pancarı söküp yüklemeye 10 litre yakıyor maşallah nazar değmesin ;D tarlaya gidip gelme dahil valla bedavadanda ucuz :D makınayla erkunt birbirini çok sevdi ;D

hayırlı olsn volkan abi :)
makinayı kaca aldın?
okuma varmı?

bu arada 1 kamyon pancara 15 ton desen söküme bence 10 litre biraz fazla...

ben 7066 ile söküp tl100a ile cekiyorum söküm+cekime ton basına 1 litreden az yakıyorum...

omerfarukkoc link=topic=47941.msg463198#msg463198 date=1320139946' Alıntı:
hayırlı olsn volkan abi :)
makinayı kaca aldın?
okuma varmı?

bu arada 1 kamyon pancara 15 ton desen söküme bence 10 litre biraz fazla...

ben 7066 ile söküp tl100a ile cekiyorum söküm+cekime ton basına 1 litreden az yakıyorum...
15 Ton kalırmı :)) 25 de 30 hatta, baksana eleman Ağzıyla beraber vebalep doldurmuşş grin-*-s

wan7ed link=topic=47941.msg463215#msg463215 date=1320142304' Alıntı:
15 Ton kalırmı :)) 25 de 30 hatta, baksana eleman Ağzıyla beraber vebalep doldurmuşş grin-*-s
15 ton derken ben eski man 520leri fordları ve cargoları kastediyorum :)
resimdeki kamyonunda atacagı en fazla 27 ton bnce :)

Volkan yavaş gidiyon o hızla pancar bitmez... Ben bugun sezonu kapattım pancar işi bitti :D Hala acemilik varsa itina ile kurs verilir... ;)

yeni makinan hayırlı olsun volkan. ben elle kazdım elle yükledim elle boşalttım. bizim gantarda damperi kaldırma yok . dirgenle boşaltıyoz.