Pas ilacı

Ne kadar fazla yeşil ve sağlam yaprak o kadar iyi verim. Dolayısı ile atmakta fayda var. 15 TL dekar maliyetiden kaçarken 50 kg verim kaybı olsa dekarda 60 ile 65 TL para kaybınız olabilir. Bence atmanızı tavsiye ederim. Selamlar
Arpaya atığınız ekonomik ve etkili pas ilacı ismi verebilirmisiniz ben ilk kez atacagm için bilmiyorum
Ancak tek sefer atabiliriz

Ekonomik ve etkili bişey alınacaksa agrobest broader pas ilacı olur ben geçen yıl kullandım gayet memnundum. Bu yıl kök boğaz ve pası hektaştan yana kullandım uygun fiyatlı geldiği için

Merhaba arkadaşlar ben bu sene priaxor BASF firmasının pas ilacını aldım bunu ne zaman atmalıyım 20 şubatta 12 kilo yavaş salınımlı üre attım Nisan onbeşine kadar da 15 kilo can 26 atıcam ikinci gübreyi atmadan evvel ince ve geniş yapraklı ot ilacını atmayı düşünüyorum bu pas ilacını ne zaman atmalıyım hasat zaman I 20 Temmuz.

Merhaba arkadaşlar ben bu sene priaxor BASF firmasının pas ilacını aldım bunu ne zaman atmalıyım 20 şubatta 12 kilo yavaş salınımlı üre attım Nisan onbeşine kadar da 15 kilo can 26 atıcam ikinci gübreyi atmadan evvel ince ve geniş yapraklı ot ilacını atmayı düşünüyorum bu pas ilacını ne zaman atmalıyım hasat zaman I 20 Temmuz.

IMG_1260.JPG

Ben de bir opera max bir retengo plus düşünüyorum bu yil

Ben de ikinci sefer için retengo düşünüyorum , strobin daha fazla olduğu için bayiye gittim bugün elinde duett var operamax var priaxor var retengo yok diyorki basf artık retengo getirmiyor onun yerine operamax var gelmez diyor. Bence ikinci pasta retengo daha iyi ve daha ucuz ama illa operamax attıracaklar.

Ben de ilk pasta duett super atacam ikincide retengo.

Makpere 650 tl diyor , raumaya 550 tl diyor. Maliyeti düşüreyim diye Rauma atacaktım bu yıl ucuz bulursam illa yine makper attıracaklar. Millet nerden 300e 350ye buluyor bu raumayı anlamış değilim.

Ben de ikinci sefer için retengo düşünüyorum , strobin daha fazla olduğu için bayiye gittim bugün elinde duett var operamax var priaxor var retengo yok diyorki basf artık retengo getirmiyor onun yerine operamax var gelmez diyor. Bence ikinci pasta retengo daha iyi ve daha ucuz ama illa operamax attıracaklar.

Ben de ilk pasta duett super atacam ikincide retengo.

Makpere 650 tl diyor , raumaya 550 tl diyor. Maliyeti düşüreyim diye Rauma atacaktım bu yıl ucuz bulursam illa yine makper attıracaklar. Millet nerden 300e 350ye buluyor bu raumayı anlamış değilim.
Kardeş Edirne altınbaşak tohumculuk Facebook ta bulabilirsin ben makperi 5 lt 500 TL aldım kullandım işimi gördü kargo ile gönderiyor sağlam bir insan