Hayvan gübresi iyi olur ama tavsiye etmem bozkurt vs haşere iyi bir barınak olur patates yumruları nı deler ilaçla bile ölmez toprak altındaki bozkurt.Patates ekicem fakat toprak alti kemresi ve yanmis hayvan gubresi atacagim baska birsey atmama gerek varmi
Yemek için kendimize ekicemHayvan gübresi iyi olur ama tavsiye etmem bozkurt vs haşere iyi bir barınak olur patates yumruları nı deler ilaçla bile ölmez toprak altındaki bozkurt.
Eve yemeye sıkıntı olmaz delik falan ticari düşünüyorsanız ürünün albenisi olmaz müşteri almaz
Hatta sistemik ilaçlar kullanmak şart tohuma ilaç vuruyorsun hasat edene kadar patates böceği yaklaşmıyor ama boz kurtta sıkıntı etki etmiyor insektisid türleri .
Durumu tam anlatırsanız ona göre tavsiyeler vere bilirim
Sıkıntı olmaz organik madde kullana bilirsin biraz gübre takviyesi yap daha iyi olurYemek için kendimize ekicem
Sizdemi bu şekilde ekim yapıyorsunuz ?Benim kafada![]()
Bende bu sene ev ihtiyacı kadar ekmeyi düşünüyorum @darende44 ile konuşmuştum. Ondan öyle dedimSizdemi bu şekilde ekim yapıyorsunuz ?
Yok abla o çeşitler ekmiyoruz@darende44 sizde kabuğu kırmızı içi normal patates renginde olan cinsten ekiliyor mu?cinsin adını bilmiyorum