https://youtu.be/guN_flbuAZ0
T tarmasan 02.04.2015 #3 Ynt: PATATES YATAK HAZIRLAMA bu makinenin tam karşılığı yatak form verme(bed former)dir. Çapa makinesi değildir.Çapa Makinesi ilişiktedir.
Ynt: PATATES YATAK HAZIRLAMA bu makinenin tam karşılığı yatak form verme(bed former)dir. Çapa makinesi değildir.Çapa Makinesi ilişiktedir.
B BOZKURT07 02.04.2015 #5 Ynt: PATATES YATAK HAZIRLAMA Paylaşım için teşekkürler zetorlar dan haber verin lutfen
T turk50 02.04.2015 #6 Ynt: PATATES YATAK HAZIRLAMA ben bu makinadan arıyorum 2. resimdeki rotatiller li olanından fıyatı nedir
Ynt: PATATES YATAK HAZIRLAMA ben bu makinadan arıyorum 2. resimdeki rotatiller li olanından fıyatı nedir
T tarmasan 02.04.2015 #7 Ynt: PATATES YATAK HAZIRLAMA 75 -80 cm sira arasi icin ikili 16.000 euro kdv dahil
T tarmasan 19.03.2021 #8 turk50' Alıntı: Ynt: PATATES YATAK HAZIRLAMA ben bu makinadan arıyorum 2. resimdeki rotatiller li olanından fıyatı nedir Genişletmek için tıkla ... patates yatak hazırlama ile ilgili talebiniz devam ediyormu?
turk50' Alıntı: Ynt: PATATES YATAK HAZIRLAMA ben bu makinadan arıyorum 2. resimdeki rotatiller li olanından fıyatı nedir Genişletmek için tıkla ... patates yatak hazırlama ile ilgili talebiniz devam ediyormu?