patlatmaya bak bea ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: patlatmaya bak bea ;)

vay canına yandığım ;D patlatma aman ABD görmesin kitle imha silahi diye saldırır ;D ;D ;D patlatma falan demeyin adınada ;D;D

lordmstf link=topic=21054.msg178767#msg178767 date=1242118341' Alıntı:
vay canına yandığım ;D patlatma aman ABD görmesin kitle imha silahi diye saldırır ;D ;D ;D patlatma falan demeyin adınada ;D;D
mustafa abi dediğin doğru

konyaligencciftci link=topic=21054.msg178641#msg178641 date=1242057445' Alıntı:
Vay gözüm öndeki arkadaş çekebiliyormu onu acaba.... :D
çekiyordur yoksa önüne o kadar yag deposu felan yapmazlardı hem hayvan gibi tekerleri var hakkını vermesi lazım

arkadaşlar yorumlar için saoln :)
harbi patlatma buda acaba bunun sürdüğü toprak nasıl olu :S

acayıpte bi sistem waR titreşim falanda war herald ekipman üzerindede operatör yeri war wideo falan yokmu

bana kalırsa bu toprak işinde tarımda kullanılmıyor daha cok maden işinde kömür ocağında tabaka yarmak için kullanılabilir

bu tabaka yaracak bı alet dııl cunku tabaka yarmak patlatmayı tarlada cekmekten daha dordur bence bunuda bu aletın cekecegıne hala ıhtımal vermıyorum... acaba bunu hangı traktor cekebılır ama kaldrmıs ya helal olsun)(

sezer link=topic=21054.msg182509#msg182509 date=1243532839' Alıntı:
bu tabaka yaracak bı alet dııl cunku tabaka yarmak patlatmayı tarlada cekmekten daha dordur bence bunuda bu aletın cekecegıne hala ıhtımal vermıyorum... acaba bunu hangı traktor cekebılır ama kaldrmıs ya helal olsun)(
çekiyordur bence zaten öndeki yag deposuna felan bakarsanız görürsünüz onun çektiğini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...