Ynt: perkins motor
arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim, tüm dünyada bir şasi veya bir ana gövde oluşturulduktan sonra bunun üzerinden bir kaç model çıkartılır. bu tüm elektroniki mekanik, vs. 'aklınıza ne gelirse' tüm ürünler için aynıdır. buna bağlı olarka üretim yapan firma ne olursa olsun motor blogunu aynı yapıp üzerinde değişiklik yaparak 50 bg - 120 gb aradında güç üreten motorlar yapabilir. çünkü her model için her güç için kalıp değiştirmek, farklılık yapmak üretim firmaları için aşırı maliyet demektir. şu bir gerçektir araçlarına chip tuning yaptıranlar bilirler, motorun beybi = ECU üzerindeki yazılım ile oynayarak aynı araçtan %25 daha fazla gücü neredeyse aynı yakıtıyarakarak alabiliyorsunuz. bu düşünüldüğünde siz hesaplayın yani, 100 hp lik güç üreten yeni teknoloji bir motorda yapılacak olan amatör bir yazılım güncellemesi ile %25 - %30 güç artırımı olsa 130 hp lik motoruuz olur. bunu biraz daha profosyonel yapacak olursanız, turbo basıncını değiştirip atıyorum 2 barlık bir turboyu 4 barlık yaparssanız, buna baklı olarak intercoller biraz büyürse, motorun ısınmaması için motor fanını büyütüp radyatör suyunun mikatını artırırsanız, biel kollarını da az biraz uzatıp volan çapını da büyütecek olursanız, baskı balatannızdan sonra şanzumanda kademe ve vites dişlilerini ona göre büyütüp değiştirecek olursanız = yaklaşık 4 litrelik bir motordan 200 hp güç alırsınız. benim arabam 1.6 motorlu 115 hp lik motor. traktörüm 4.5 litrelik 100 hp lik motor.