Nasıl 8 aylık boynuzlari çok büyük
Nasıl 8 aylık boynuzlari çok büyük [emoji848][emoji848]
abi 8 aylığa göre normal gibi boynuzlar resim pek net değil ama
Bu kurbana olmuyor zaten.7 8 aylık şuan fiyat olarakda bundan 2 aylık küçük bi tane daha var .ikisine 6000 bin istiyor ne düşünüyosunuz alınırmı1 bu kurbana kurban olmaz
2 o hayvan düşüncem 10 aylıdan aşağı değil
3 5 bin eder sanki
Bu kurbana olmuyor zaten.7 8 aylık şuan fiyat olarakda bundan 2 aylık küçük bi tane daha var .ikisine 6000 bin istiyor ne düşünüyosunuz alınırmı
yapıştır kardeş o da erkekse eğer 6 eder pazarlık et kaça albilirsen
Alıp satacaksan eger 2 gün sonra 4.5 gecme derim fakat kesin beslicem dersen mal sahibinin agız atımına göre 5 e kadar yolu varBu tosunun piyasa değeri nedir bilgi verirseniz sevinirim. 8 aylık![]()
Valla şimdi bi tecir arkadaşla görüştüm oda sakın o kadar verme etmeZ mal fiyatları düştü.ikisine 4 4 buçuktan yukarı sakın diyor
Kardesim iki mala 4 buçuğa kim satar adam zarar eder mi. Tamam piyasalar düşükte besleyen adamın yerinde olsam hayatta vermem 4 buçuğaValla şimdi bi tecir arkadaşla görüştüm oda sakın o kadar verme etmeZ mal fiyatları düştü.ikisine 4 4 buçuktan yukarı sakın diyor
Alıp satacaksan eger 2 gün sonra 4.5 gecme derim fakat kesin beslicem dersen mal sahibinin agız atımına göre 5 e kadar yolu var
Mısır talaş balyesi 10 TL, saman 17 TL, yonca 26 TL, silaj paket 150 TL, yem 55 TL, ahırı komple boşaltsam diyorum ama yapacak başka iş yok.![]()
Kardesim iki mala 4 buçuğa kim satar adam zarar eder mi. Tamam piyasalar düşükte besleyen adamın yerinde olsam hayatta vermem 4 buçuğa
Genel olarak konusuyorum abiler. İyi mal iyi para her zaman için gecerli bu. Bugün pazarı vardı bulunduğum ilçenin 1 yasında dana satıldı simental 6.600e cok iyi bence . piyasa düşük diyolardı ama malına göre düşük olduğunu anladım
Aynen abi hele besi için alıncak hayvanda 300 500 aramıcaksın bırak 1000 fazla olsun o sana zaten 2 kazandıracak